Olt
Moderatori: Sebastian, pharaoh
- valentino76
- utilizator
Re: Olt
mersi mult sami spui si mie ce ai facut fir intins
Buna ziua. Nu sunt din zona , dar vreau sa trec pt un weekend la un pescuit pe Olt . O locatie , dar sa nu fie pe dig(mai bine pe pamant) unde se prinde caras , ciortan ?somotei? si unde tebuie sa achit taxa(pret?) de pescuit pt a nu avea probleme cu filiala . Va multumesc.
am fost la arcesti in baraj...erau unul langa altul cica merge noaptea la pluta fixa si lansata. am stat pana s-a intunecat, pt ca eram cu aia mici, nicio activitate. am fost mai jos de podul de cale ferata de la slatioara si pe un mal si altu si tot nimic. maine ma duc langa podul ce duce la craiova
- valentino76
- utilizator
pe malu rosu nu a fost nimenea sau zona frunzaru draganesti nu manica stie cineva ca pe draguiesti am inteles ca se ia ciotan la juma de kg
- georgemarian
- Veteran
Si tu vrei sa te duci sa prinzi ciortan la juma de kg?valentino76 scrie:pe malu rosu nu a fost nimenea sau zona frunzaru draganesti nu manica stie cineva ca pe draguiesti am inteles ca se ia ciotan la juma de kg
- valentino76
- utilizator
nu ma duc sa prind ciortan dar ma oftic ca sint alti care se duc calare sal ia si pala cit palma dar aminte pala la jumatate de kg se duc cu duiumu sint unu linga altu Ma duc la stolnici sinbata si duminca .As vrea sa ajung la malu rosu pote o fi ceva mai mare
- georgemarian
- Veteran
Pai si ce treaba ai tu cu alti,aia sunt acolo de foamevalentino76 scrie:nu ma duc sa prind ciortan dar ma oftic ca sint alti care se duc calare sal ia si pala cit palma dar aminte pala la jumatate de kg se duc cu duiumu sint unu linga altu Ma duc la stolnici sinbata si duminca .As vrea sa ajung la malu rosu pote o fi ceva mai mare
- valentino76
- utilizator
Pai daca prind le dau drumu .Am da eu drumu la cramp mare dar la ciortani aia mici si nici nu manic peste sa zici dar sint prea fomisti oameni frate . Nai ce sa le ceri nul lasa macar sa creasca mai mare . Tu sti ceva sa prins ceva mai mare pe undeva?Ma duc wichendu asta la stolnici dar saptamina viiitoare vreau sa ma duc pe malu rosu poate da ceva mai mare
- tudor mircea
- Veteran
ai luat ceva pe stolnici?
- tarantula61
- utilizator
N-a mai fost nimeni la barajele de pe OLT , nicio noutate , nimic , nimeni ??
Am fost ieri in deversor la Olanu si se prindea numai carasel si biban la rama si bobita de mamaliga cu toate ca se dusese vestea ca trage ciortanul de juma de kil . Au prins ciortani cei care se bagasera cu barcile in plauri sau in fata lor si se faceau ca dau la pluta cu cate 2-3 scule , dar de fapt au intrat sa scoata sirurile si parasutele pe care le bagasera cu o zi inaite si bineinteles ca au plantat altele si le-au marcat cu PET-uri !!
Pai de asta nu mai este peste pe OLT din cauza plasarilor si a "parasutistilor", mai nou !!
Ce parere aveti de acesti indivizi sau mai bine zis specimene sau mai corect ce ar trebui facut cu astfel de indivizi ??
Romania te iubesc !!
Pai de asta nu mai este peste pe OLT din cauza plasarilor si a "parasutistilor", mai nou !!
Ce parere aveti de acesti indivizi sau mai bine zis specimene sau mai corect ce ar trebui facut cu astfel de indivizi ??
Romania te iubesc !!
Parsutismul devine sport national ?? Ar trebui sa- i 'mpuscam in aripioare' pe baieti sau sa fie parasutati direct la 'mititica' ca s-ar invata minte !! Dar de cand si jandarmii care vin in control cu baietii de la ANPA sau se la filiala dau la pace cu plasarii si cu parasutistii ce sa mai zici de ROMANICA ?? Asa ...........conducatori , asa........prasutisti , asa ............plasari ,sau cum se zice : ROMANIA TE IUBESC !!