cum sa pescuiesc linistit in delta?
Moderator: Sebastian
Re: cum sa pescuiesc linistit in delta?
pe cernovca mal drept oare se poate campa?anul trecut am fost si am prins bine.plec in 10 oct dar nu sint sigur pot sau nu campa.voi ce stiti?am inteles ca doar pe malul sting se poate.multumesc
- armandcristi
- membru activ
[quote="bug"]pe cernovca mal drept oare se poate campa?anul trecut am fost si am prins bine.plec in 10 oct dar nu sint sigur pot sau nu campa.voi ce stiti?am inteles ca doar pe malul sting se poate.multumesc[/quote
Salutare,
Plec eu maestre pe 10 sept ,stau pana pe 24 2spt de haiduceala ,vin cu info si cu poze
Stima
Salutare,
Plec eu maestre pe 10 sept ,stau pana pe 24 2spt de haiduceala ,vin cu info si cu poze
Stima
Simplicity is the ultimate Sophistication.... LdV
Ai ghicitzamfi scrie:Sorine esti in Delta? Ca vad ca nu "misti' deloc...
Impreuna cu Sebi, azi pe la 6.40 am ajuns acasa. Obositi si prafuiti, dupa aproximativ 23 de ore pe drum, ne vom face ordine prin toate (dar mai ales in orele de somn), iar apoi vor urma vreo doua-trei poze, doua-trei minute de filmari si vreo doua-trei cuvinte ... ca dupa trei saptamani in delta nu prea poti alege multe ...
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
Hai ca usor usor va mutati acolo
Bine ati revenit.
Bine ati revenit.
I Fish. Therefore I am.
-
- VIP+++
ceati facut bah vati inmultit ? am lipsit o saptamana si paraca a trecut 9 luni ca vaz ca daja o moderatoare a nascut inca unu moderator !
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
Gogule, m-au racolat astia in Cosa Nostra
I Fish. Therefore I am.
hellooo la toata lumea.dupa cum spunea si colegul meu de,,suferinta'' ,tocmai ce ne am intors din coltul nostru de rai.detalii,povesti si alea alea mai incolo nitel ,caci sincer am uitat si sa tastez ,basca,in loc sa ma pun pe citit,imi tot vine sa verific daca ,,imi trage la prima''
Haideti baieti cu fotografiile alea,nu ne mai tineti pe jar!
Putintica rabdare mon cher bibicule,oricum sa nu te astepti la torpile gen dabuleni,noi suntem cam pe la jumatate, insa cu mustati si spinari tepoase ,basca piesajul+relaxareabebe2011 scrie:Haideti baieti cu fotografiile alea,nu ne mai tineti pe jar!
In anul Domnului 2011, august 22 plecam spre Delta Dunarii, mai precis spre Chilia Veche.
Totul era planificat. Discutii si sperante adunate in unsprezece luni. Si iata ca ziua cea mare a plecarii a sosit. Aveam o strangere de inima … mai ca nu-mi mai venea sa plec, avand in vedere amploarea expeditiei. Doi “nebuni” plecau cu o masina si o remorca incarcate la capacitate, cale de 900 km, din care ultimii 80 km in stare jalnica, deplorabila, infecta. Se putea intampla orice pe traseu (de rau vorbind). Dar, cum mai spuneam si altadata … CINEVA DE SUS ne iubeste. Inchipuiti-va ca daca pe traseul Tulcea – Chilia Veche vi se intampla ceva, orice … ati built-o. O defectiune tehnica, o pana, orice … pe cine apelezi ? Ai? Nu gasesti nici macar un zombie. Iar daca suni la 112 te indoaie aia cu pulanele ca i-ai deranjat de la cafelutza. S’apoi salve concediu, arrivederci delta …
D’apai ia sa revenim noi la pregatiri si la plecare … Vazut-a-ti voi liste si imbarcare ? Ati vazut pa dreq … ia vizionati si bagati la capac …
Va urma
Totul era planificat. Discutii si sperante adunate in unsprezece luni. Si iata ca ziua cea mare a plecarii a sosit. Aveam o strangere de inima … mai ca nu-mi mai venea sa plec, avand in vedere amploarea expeditiei. Doi “nebuni” plecau cu o masina si o remorca incarcate la capacitate, cale de 900 km, din care ultimii 80 km in stare jalnica, deplorabila, infecta. Se putea intampla orice pe traseu (de rau vorbind). Dar, cum mai spuneam si altadata … CINEVA DE SUS ne iubeste. Inchipuiti-va ca daca pe traseul Tulcea – Chilia Veche vi se intampla ceva, orice … ati built-o. O defectiune tehnica, o pana, orice … pe cine apelezi ? Ai? Nu gasesti nici macar un zombie. Iar daca suni la 112 te indoaie aia cu pulanele ca i-ai deranjat de la cafelutza. S’apoi salve concediu, arrivederci delta …
D’apai ia sa revenim noi la pregatiri si la plecare … Vazut-a-ti voi liste si imbarcare ? Ati vazut pa dreq … ia vizionati si bagati la capac …
Va urma
- Fişiere ataşate
- tzu_tzu_rel
- senior
Veverita Vitara... e dorinta amara dupa care tanjesc..dar m-am pricopsit cu ''ceva'' in care mereu dau cu burta de pamant..is fascinat..a cui este? Sa stiu cu cine vorbesc..am niste intrebari ''grave'' , bineinteles pe mp.
Nea` Sorin, felicitari ca v-ati facut ''damblaua'' ! Mai bagati, mai spuneti.. sa curga pozele, capturile, povestile!
Pt mine .. 10 octombrie de acum..tot spre Chilia.
Referitor la pana..imaginati-va, un papuc plin ochi, cu cricul sub toate bagajele..pana fiind facuta chiar la pod aferent Canalul 36!
Da-i afara tot, schimba roata.. si apoi smochina sa nu mai faci una! De atunci am la indemana un chit de reparatie pana-scuter! Niciodata nu se stie cand poate fi folositor! Poate o rugaciune ajuta mai mult la plecare chiar si un drum la biserica!
Nea` Sorin, felicitari ca v-ati facut ''damblaua'' ! Mai bagati, mai spuneti.. sa curga pozele, capturile, povestile!
Pt mine .. 10 octombrie de acum..tot spre Chilia.
Referitor la pana..imaginati-va, un papuc plin ochi, cu cricul sub toate bagajele..pana fiind facuta chiar la pod aferent Canalul 36!
Da-i afara tot, schimba roata.. si apoi smochina sa nu mai faci una! De atunci am la indemana un chit de reparatie pana-scuter! Niciodata nu se stie cand poate fi folositor! Poate o rugaciune ajuta mai mult la plecare chiar si un drum la biserica!
Numai voi doi ati plecat? Chiar ca sunteti "nebuni". Desi, daca stau sa ma gandesc conteaza mai mult calitatea decat cantitatea. Si e o experienta.
I Fish. Therefore I am.
N-ai inteles,doar ei mai incapeau!pharaoh scrie:Numai voi doi ati plecat? Chiar ca sunteti "nebuni". Desi, daca stau sa ma gandesc conteaza mai mult calitatea decat cantitatea. Si e o experienta.
Asta e o rautate ?bebe2011 scrie:N-ai inteles,doar ei mai incapeau!
Da, doar noi doi si unici. Problema, Marius, era doar drumul, ca acolo ne asteptau niste prieteni adevarati. Deci eram oarecum protejati de "vizitatori". Iar in privinta experientei ... din 2006 incepand ... pe acelasi loc ...pharaoh scrie:Numai voi doi ati plecat? Chiar ca sunteti "nebuni". Desi, daca stau sa ma gandesc conteaza mai mult calitatea decat cantitatea. Si e o experienta.