Va salut!
Am 3 chub-uri de un an de zile si m-am indragostit de ele insa simt ca nu le-am echipat cu mulinetele potrivite. Am 2 Okuma 865 si una Shimano 5500 XTB. Diferenta este de la cer la pamant intre cele 2 firme ca si pretul de altfel insa nu acesta este subiectul.
Ma intrebam daca as echipa Chub-urile cu BBRLC cum s-ar comporta? Are cineva combinatia asta?
Ceva pareri!
Multumesc frumos!
Chub Outcast50 3,6m-3,5 lbs+BBRLC
Moderatori: gor965, florentiniuga
- florinmacri
- membru activ
- Alexandru Mihai
- Veteran
Re: Chub Outcast50 3,6m-3,5 lbs+BBRLC
Nu am aceasta combinație dar nu vad de ce nu s-ar potrivi, un minus ar fi ca o sa iți mai îngreunezi un pic angrenajul.
BBLC + Outcast e o combinatie destul de des intalnita.
Mi-am luat zilele trecute un set de BBLC-uri(din nou )si nu inteleg de ce mi se pareau atat de grele la inceput.Ce conteaza 100gr in plus...
Macar ai MULINETA nu c-c-t!
Mi-am luat zilele trecute un set de BBLC-uri(din nou )si nu inteleg de ce mi se pareau atat de grele la inceput.Ce conteaza 100gr in plus...
- Alexandru Mihai
- Veteran
Eu am acum MTX 14 si Navi 8000 XTB, mai usor decat cu BBRLC cu 200 grame.
Cu alte cuvinte cine nu are bblc-uri mulineaza cu c***t. Adica nu exista pe lumea asta decat bblc si cacaturi..Tare concluzia ta!Neamtul scrie:BBLC + Outcast e o combinatie destul de des intalnita.
Nu,nu..
Tare e concluzia ta despre ceea ce am scris.Eu zic sa recitesti.
Tare e concluzia ta despre ceea ce am scris.Eu zic sa recitesti.
- AnAcKoNdA2
- utilizator
Am eu chub cu bblc..mie imi da senzatie de siguranta..atat batul cat si mulineta.Ca ansamblu nu am ce sa le reprosez.Daca le echipezi cu bblc..o sa fii multumit sigur.