Cand o sa vin pe Solacolu o sa ma uit dupa rudele tale si daca nu voi cobori din masina sa vezi atunci ce o sa mai sughiti!alexemarius_uk scrie:Botezul o sa-l fac pe Solacolu ...

Moderator: florentiniuga
Cand o sa vin pe Solacolu o sa ma uit dupa rudele tale si daca nu voi cobori din masina sa vezi atunci ce o sa mai sughiti!alexemarius_uk scrie:Botezul o sa-l fac pe Solacolu ...
Nu de aici se trage concluzia, ci din urmatorul fapt:cristian matei scrie: si la alte balti au fost concursuri cand balta nu a raspuns bine. asta inseamna ca numai este peste? sunt zile la mv2 cand nu prinzi nimik, sunt zile la tancabesti cand nu vezi o coada, dar aici ai tras concluzia: nu mai este peste.
va asigur pe toti ca este peste si va fi din ce in ce mai mult.
Intr-adevar, mare pacat. Nu pot sa uit ce batalie am avut cu XTR( unul dintre cele mai tari cluburi care au fost) anul trecut in iunie la primul Memorial. Doar ca o idee de greutate medie/peste, din 25 de buc. am facut 100 kg...Si au fost destule bucati intre 5-6 kg si la mine si la XTR. Ciortan deloc.Pescadores scrie:Din pacate, Vlad, mai evident de atat nici nu se putea, toate cifrele se indreapta catre zero la fel ca si densitatea de peste de pe Solacolu.
Mare pacat este o balta extraordinara, daca nu se populeaza cum trebuie cat de curand si cu exemplare decente va ajunge o "Japsa" cum zic Lipovenii ca multe altele.
cristian505ro scrie:Pescadores scrie: P.S vezi ca "japsele" in delta sunt foarte cautate toamna pentru stiuci, de multe ori capitale.
cristian matei scrie:-----, DAR tot era o problema de selectie a pestelui..
cristian matei scrie:mentionez ca acest peste nu poate fi introdus in balta in orice luna din an si fara niciun risc , altfel am fi facut-o inainte de concurs, DAR tot era o problema de selectie a pestelui.
referitor la puietul de crap nu se poate interveni in balta decat dupa inchiderea sezonului de pescuit, iar cine cunoaste structura baltii stie ca Solacolu nu se poate navodi decat pe o suprafata de 25 %.
va doresc fir intins tuturor!
va rog sa tineti cont si de faptul ca s-a pescuit de la locul 5 la locul 24, adica pe 60 % din balta, iar pe locurile din spate unde erau pescari care scriu si aici pe forum se prindea peste si nu era chiar mic.