..folosesti asa ceva la bucatarie?Mi-as lua si io unu...(dac-o fi adevarata reclama)...
http://www.liveleak.com/view?i=0cb_1228877062
Vali...
Moderator: vali003
Re: Vali...
Super tare ''aparatul'' si cand te gandesti ce principiu de functionare simplu are
Chiar as fi curios daca este pe bune sau e doar o reclama care sa-ti ia ochii
Chiar as fi curios daca este pe bune sau e doar o reclama care sa-ti ia ochii
TOTUL PENTRU CRAP
Re: Vali...
Dupa cum arata este pe bune , dar eu cred , nu functioneaza decit la pesti mai rotunzi , cei din familia pastravului , poate si salau mai mic , oricum este tare solutia , am sa il caut on-line.
- diamonddog
- utilizator
- Mesaje: 20
- Membru din: 08 Mar 2008, 18:42
- Localitate: Cluj_napoca
- Contact:
Re: Vali...
Foarte tare scula,am sa imi confectionez si am sa incerc sa vad chiar functioneaza
sus in deal in un minimal...
Re: Vali...
Nu mai deschid un topic nou pt o intrebare, il folosesc p'asta ca si asa are titlul de atentionare...
Ma intereseaza o metoda sau reteta de a marina bucatile de crap mai GRASE cu scopul de a le face mai gustoase si digerabile inainte de a le praji sau frige pe gratar.
Fac apel mai ales la Vali, daca stie si e amabil, ca tot e el gastronomul forumului.
Ma intereseaza o metoda sau reteta de a marina bucatile de crap mai GRASE cu scopul de a le face mai gustoase si digerabile inainte de a le praji sau frige pe gratar.
Fac apel mai ales la Vali, daca stie si e amabil, ca tot e el gastronomul forumului.
Re: Vali...
Salut Laurentiu ,bucatile mai grase ,nu vei reusi sa le faci mai digerabile ,mai gustoase ,da ,cel mai simplu ar fi sa faci un amestec de mirodenii si sare ,sa freci bucatile de peste cu acest amestec ,le lasi 2-3 ore si apoi le gatesti ,exemplu de amestec 1 lingurita de cimbru ,una de coriandru macinat ,una de sare grunjoasa , daca maninci picant ,pune si ceva boia iute . Alta marinare se face 1 l. de vin alb ,2 cepe taiate bucati ,2 morcovi ,2-3 foi de dafin ,piper boabe o lingura ,sare 2 lingurite ,citiva catei de usturoi ,lasi pestele la marinat 3,4 ore ,apoi il scoti si il usuci bine inainte de preparare .Sper sa-ti fie de folos .
Re: Vali...
Ok, mersi mult.