1. Dl. Florentin a vizitat renumita balta Buturugeni- Magura unde bine inteles a vazut singur ca aceea balta nu mai are peste, desi domnul Dan patronul baltii sustine ca are, e prieteni adevarul este ca nu mai are, va spun din sursa sigura deoarece implicit eu si multi prieteni de ai mei au pierdut saptamani intregi acolo sute de kg de boilies SBS S&O si nici-o captura, poate cine stie la bomba un carasel ceea ce nu se numeste pescuit. Dar bineinteles si-au incercat lansetele
![wink ;)](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/3.gif)
2. Prin luna septembrie a fost o promisiune de a ridica nivelul apei ceea ce ma surprins vazand emisiunea ca a ramas acelasi foarte foarte scazuta deci unde au pescuit se numeste la pietre unde la inceputul anului unde arunca dl. Catalin inceputul pietrei era in apa, ceea ce inseamna ca de obicei nu prea se mai ingrijeste de aceea balta care acum citiva ani din spusele multor oameni avea peste mult si mare dar ca orice lucru bun intr-o tara balkanica se termina foarte repede daca nu se impune garda de fier, (comparatie facand cu MV2 sau Saurlesti).
3. OK inteleg ca ne avand material pentru emisiune printre cuvinte ne mai spune cite o marca de lansete sau mulinete ca ce sa faci in alte tari cu o democratie de citiva ani nu se numeste reclama directa daca numesti produsul (referindu-ma stict numai la emisiuniile de pescuit) dar sa traiasca CNA ca de vine craciunul, dar ma gandeam neavand material de emisiune de ce nu trece direct la acele ateliere promise?
Acum la final imi cer scuze daca am deranjat pe cineva cu topicul meu.