Hai Romania!
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
- georgemarian
- Veteran
Hai Romania!
Ce credeti,ii batem s-au nu pe francezi? ultima 'sansa'daca pot sa ii zic asa....
Suporter la pauza
Bunica-mea, Dumnezeu s-o ierte avea o vorba"la cap papusa,la cur matusa" pe care am inteles-o mai bine acum,tarziu,cand am vizionat o repriza din Romania-Franta.Milioane de euro intr-o arena ultramoderna cu tot felul de utilitati si teren terci,parca s-ar juca fotbal la vestiare si-n jacuzzi!Asa panarama de gazon n-am avut nici cand jucam, in tinerete,la Progresul Beceni!Rusine,pacat de atmosfera din tribune si de ambitia alor nostri!Totusi"Hai Romania" si da Doamne sa nu inceapa vreo ploaie!
Re: Hai Romania!
Toti ne dorim un rezultat bun George,dar vezi si tu pe ce circ de teren jucam!Sau asta o fi strategia lu Sandu?!
Un stadion e gata cand il termina constructorul...nu cand vrea Mircea Sandu ! Gazonul avea nevoie de temperaturi mai mici, umiditate crescuta in sol si in aer ca sa-si dezvolte radacinile ! Nea Sandu daca era constructor bun, punea gazon artificial si termina treaba cand vroiau muschii lui ! Pacat ca ne-am facut iar de ras cu o chestie tipic romaneasca....las-o mah, ca mergea asha ! De rezultat nu mai vorbesc...cand vine un jucator roman la conferinta de presa si spune cu nonsalanta ca trebuie sa ne temem de Luxemburg ptr. ca e o echipa puternica (dat fiind faptul ca nu mai sunt in lume echipe mici) atunci trebuie sa ne lasam de sportul asta ! Avem jucatori profesionisti care castiga milioane de euro pe an si care vin si spun ca lor le e frica de bucatarii, ospatarii si postasii din San Marino si Luxemburg ...pfff, vai mama lor de trantori, ce r@hat au in cap !
Asta e,in sfarsit s-a terminat!La chestia cu gazonul as mai adauga ca am jucat si fara doi oameni:Marica si Tanase.Primul are impresia ca e mai valoros decat Pele si asta il absolva de orice efort,iar la al doilea IQ-ul i-l tradeaza fata,asa ca n-am mari pretentii(si asta o spune un stelist fanatic).Oricum astept cu nerabdare explicatiile savante ale lui Sandu referitoare la bijuteria aia de gazon.
George, cred ca s-a dus pe apa sambetei inca una din micile bucurii ale noastre,ale celor multi si normali!Ce bine ca am mai ramas cu pescuitul!Oare pana cand?
- georgemarian
- Veteran
Eu sunt curios acum ce poate sa ii mai fac la ''gazonul''ala?cred ca il ia de unde sa rupt si il pune la loc si nu o sa mai avem probleme....
Il pot inlocui cu bucati noi dar problema principala pare sa fie calitatea lui ! Se pare ca s-a depreciat ptr. ca nu a avut conditii bune de dezvoltare ! Acum se vorbeste ca Giginio vrea sa aduca alt gazon din Olanda care se prinde mai bine si mai repede decat ar trebui sa astepte pe-asta de-acum sa-si revina !georgemarian scrie:Eu sunt curios acum ce poate sa ii mai fac la ''gazonul''ala?cred ca il ia de unde sa rupt si il pune la loc si nu o sa mai avem probleme....
Giginio mai bine ar pleca dupa gazon si ar ramane acolo!Sa vina inapoi cand l-om chema noi(stelstii)!
- georgemarian
- Veteran
Giginio nu e fraier,credeam in prima faza ca aduce altul din bani lui dar.... isi scoate el bani...