dilema PROLogic Classic Carp 3,6M 3,5Lbs vsCHUB Snooper Car
Moderatori: gor965, florentiniuga
dilema PROLogic Classic Carp 3,6M 3,5Lbs vsCHUB Snooper Car
dilema mea e ca nush ce sa aleg ptr ca nu gasesc destule informatziii despre aceste lansete si nush ce hoatarare sa iau nush nici macar ce actiune au ptr ca nu scrie, nush cum se comporta si dak intradevar isi merita banii...rog pers care detin aceste lansete sau au mai multe informatii sa ma ajute sa ma lamuresc si eu si sa stiu ce sa aleg .multumesc mult fire intinse tuturor si multa sanatate...
Re: dilema PROLogic Classic Carp 3,6M 3,5Lbs vsCHUB Snooper Car
Dintre astea doua eu as alege...Fox Warrior S.
nu destzine nimeni aceste lansete sau sa le fi vazut auzit ceva despre ele?
ai aici detalii despre Chub.. http://www.infopescar.tv/forum/undite-s ... t1330.html ...detin aceste lansete..daca te intereseaza ceva in mod special..PM .. despre Prologic nu am avut deci nu ma pot pronunta..totusi am auzit ca sunt mai moi.... dar mai frumoase decat Chub..
- Alexandru Mihai
- Veteran
De ce pe PM????...noi plebea ... nu trebuie sa aflam ce e de bine la lansetele tale?mitos scrie:ai aici detalii despre Chub.. http://www.infopescar.tv/forum/undite-s ... t1330.html ...detin aceste lansete..daca te intereseaza ceva in mod special..PM .. despre Prologic nu am avut deci nu ma pot pronunta..totusi am auzit ca sunt mai moi.... dar mai frumoase decat Chub..
De ce am zis pe PM??...poate il intereseaza pe coleg ceva in mod special...nu stiu...fiecare cu ''chichitele'' lui.. si eu le am pe ale mele.....in rest nu stiu ce se mai poate spune asa ''important'' despre ele...sunt lansete corecte la pretul lor...poate ce pentru mine e ''calitate''....pentru tine poate fi ''defect'' !!!
PS acum poate intervine si cineva cu Prologic...
PS acum poate intervine si cineva cu Prologic...
Snooper in tandem cu LB 70 am folosit la pescuit greu ,Chub-ul este mai grea decat Prologicul (cu care nu am aruncat ,doar am tinut-o in mana in magazin ,in schimb am avut CC 30 care era departe si de Outkast) dar nemtoaica -i mai usoara si mai frumoasa , englezoaica-i mai de incredere dar....... asculta sfatul neamtului : in aceeasi categorie de pret Warrior S le da clasa la amandoua.
Fire intinse.
Fire intinse.
Nu sunt un pescar grozav dar ma simt grozav pe balta.