Cupa Armonia editia de toamna 2-4 septembrie
Moderator: florentiniuga
- georgemarian
- Veteran
- florin2778
- membru activ
Re: Cupa Armonia editia de toamna 2-4 septembrie
ceva vesti de la concurs
- georgemarian
- Veteran
Nimic deocamdata
Pesemne ca Tibi este mai mereu in drill si nu are timp de clasamentgeorgemarian scrie:Nimic deocamdata
ps- am vorbit cu el vineri pe la ora 15 si se prindea mai mult ciortan...
- catalins2008
- senior
Nu au semnal pe balta, de aceea le este f greu sa posteze!
-
- VIP+++
astia siguri ie rupti da beti ! pfooa , siam zis io sami fac delegatie si sa dau o fuga pana la balta asta da ie daparte da mine si ma gandeam ca nu sa merita ! te pomenesti ca arvunito si pa odioasa aia da bunaciune pa nume Moculeasca si mam ars la pipota da fraier ca ma inselat !
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
Vad ca inca nu s-a postat nimic, probabil ceilalti concurenti se odihnesc dupa cele 3 zile de canicula Voi da eu cateva informatii, urmand probabil ca mai tarziu sa se posteze clasamentul intreg si poze.
Locul 1 - Serban Ionescu + Marilena Ionescu (Carp Zone) - 18 kg
Locul 2 - Vlad Dobre + Madalina Caloianu (Carp Zone) - 16,9 kg
Locul 3 - Razvan Capanu + Sorana Capanu - 14 kg
Captura - Ionut Polizache + partenera (Carp Zone) - 5,45 kg
La stationar:
locul 1 - familia Stroe (dar nu sunt sigur, nu am fost atent)
locul 2 - Teodora Iuga - admirabil modul in care a pescuit intregul concurs
locul 3 - chiar nu am fost atent, mai multe detalii vor fi postate mai tarziu, cu siguranta
Acum, din punctul meu de vedere, as vrea sa multumesc prietenei mele pentru ajutorul dat in concurs, mii de multumiri lui Serban pentru lansetele imprumutate, Paulei si lui Razvan Romascanu pentru cafea s.a. si celorlalti care mi-au fost alaturi in acest concurs!
Felicitari lui Serban (cu care am fost intr-o batalie a nervilor dati de lipsa pestelui pana la ultimul cantar), lui Razvan Capanu, lui Ionut Polizache si poate cele mai multe felicitari Teodorei Iuga pentru modul in care a pescuit!
De asemenea, felicitari tuturor participantilor pentru rabdarea si modul in care s-au pregatit pentru acest concurs !
Felicitari organizatorilor, inca un concurs foarte bine pus la punct, asa cum obisnuieste Carp Zone sa faca! Un concurs ce si-a atins scopul, acela de a populariza pescuitul competitional si in randul femeilor/copiilor, de a socializa si a ne simti bine!
Sa ne vedem cu bine la editia a III-a!
Locul 1 - Serban Ionescu + Marilena Ionescu (Carp Zone) - 18 kg
Locul 2 - Vlad Dobre + Madalina Caloianu (Carp Zone) - 16,9 kg
Locul 3 - Razvan Capanu + Sorana Capanu - 14 kg
Captura - Ionut Polizache + partenera (Carp Zone) - 5,45 kg
La stationar:
locul 1 - familia Stroe (dar nu sunt sigur, nu am fost atent)
locul 2 - Teodora Iuga - admirabil modul in care a pescuit intregul concurs
locul 3 - chiar nu am fost atent, mai multe detalii vor fi postate mai tarziu, cu siguranta
Acum, din punctul meu de vedere, as vrea sa multumesc prietenei mele pentru ajutorul dat in concurs, mii de multumiri lui Serban pentru lansetele imprumutate, Paulei si lui Razvan Romascanu pentru cafea s.a. si celorlalti care mi-au fost alaturi in acest concurs!
Felicitari lui Serban (cu care am fost intr-o batalie a nervilor dati de lipsa pestelui pana la ultimul cantar), lui Razvan Capanu, lui Ionut Polizache si poate cele mai multe felicitari Teodorei Iuga pentru modul in care a pescuit!
De asemenea, felicitari tuturor participantilor pentru rabdarea si modul in care s-au pregatit pentru acest concurs !
Felicitari organizatorilor, inca un concurs foarte bine pus la punct, asa cum obisnuieste Carp Zone sa faca! Un concurs ce si-a atins scopul, acela de a populariza pescuitul competitional si in randul femeilor/copiilor, de a socializa si a ne simti bine!
Sa ne vedem cu bine la editia a III-a!
Sa nu te exprimi niciodata mai clar decat esti in stare sa gandesti
Vlad Dobre
CPK Carp & More
Vlad Dobre
CPK Carp & More
Ne cerem scuze, nu am avut semnal aproape deloc la balta, nici macar telefoanele nu au functionat corespunzator.
Promitem insa sa ne revansam povestindu-va toata intamplarea si sustinand povestea cu imagini.
Deocamdata iata clasamentul
Promitem insa sa ne revansam povestindu-va toata intamplarea si sustinand povestea cu imagini.
Deocamdata iata clasamentul
- catalins2008
- senior
Ce se intampla cu balta asta?Din ce in ce mai putin peste prins in concursuri?
- vioreld2008
- senior
Felicitari tuturor participantiilor, organizatorilor si in special castigatorilor ! Si cateva poze..
Dinu Viorel
- vioreld2008
- senior
- vioreld2008
- senior
- dan _city_center
- senior
felicitari cistigatorilor,organizatorilor si nu in ultimul rind tuturor participantilor.
concurs facut de pescari pentru pescari!
BRAVO!!!
concurs facut de pescari pentru pescari!
BRAVO!!!
Baricada Carp Club
ceeeeee ? ASTA-I CANICULA ? )))) cand eram in razboi....elephunk scrie:Vad ca inca nu s-a postat nimic, probabil ceilalti concurenti se odihnesc dupa cele 3 zile de canicula Voi da eu cateva informatii, urmand probabil ca mai tarziu sa se posteze clasamentul intreg si poze.
felicitari tuturor participantilor la acest concurs, de la premianti la ecologisti !
si la anul, la mai mare si la mai mult !!!
este tot ceea ce nu poți vedea...
aron dan
aron dan
simplu: nu mai are pestecatalins2008 scrie:Ce se intampla cu balta asta?Din ce in ce mai putin peste prins in concursuri?