Incepand cu data de 01 septembrie se sisteaza difuzarea programului PV-TV. Decizia nu ne apartine.
Va multumim ca ramaneti fideli postului Infopescar TV.
Anunt PV-TV
Moderator: Qnyx
- florentiniuga
- Master Admin
Re: Anunt PV-TV
Oare de aici ti se trage ???florentiniuga scrie: Ah... Botu'calului.... Galeria de fitze!
- florentiniuga
- Master Admin
Nu "mi se trage" ca nu mi s-a facut nicio defavoare ...si fara absolut nicio legatura cu glumitza aia.
Daca cineva a tras-o cuiva, si-a tras-o singur, principalul referrer al susnumitului post fiind Infopescar.
Daca cineva a tras-o cuiva, si-a tras-o singur, principalul referrer al susnumitului post fiind Infopescar.
- cristian505ro
- Veteran
Tocmai observasem in cursul zilei si ma intrebam ce poate fii, mai ales ca am o conexiune foarte buna. Din cate cred ca deja stii, eu fac parte din cei fideli. Chiar daca sunt destule reluari,unele le revad cu placere. Sunt insa si destule noutati pe care le poti vedea numai aici. Totusi lipsa PV-TV ( care se poate urmari pe digi, dar eu la UPC nu,in schimb am F & H) va fii o pierdere, chiar daca nu de 50%. Poate vei reusi sa o compensezi in viitor.florentiniuga scrie:Incepand cu data de 01 septembrie se sisteaza difuzarea programului PV-TV. Decizia nu ne apartine.
Va multumim ca ramaneti fideli postului Infopescar TV.
Cristian Bebesel
- Allen Besnovich
- Veteran
Nu ne ramane decat sa-l vedem la tv la rds. Dar era bun si aici, poate chiar mai practic decat la tv.
C.S. OLTENIA FISHING