Ba din contra, eu zic ca sunt foarte putini.Teddy scrie:Totusi e un fenomen in care sunt implicati f multi oameni....
C.M. de Crap - Italia - 29.Aug-01.Sept. 2011
Moderatori: Qnyx, florentiniuga
Re: C.M. de Crap - Italia - 29.Aug-01.Sept. 2011
I Fish. Therefore I am.
George, ma uitam pe forumul rusilor, super tare si discutiile interesante, intradevar ei s-au ocupat destul de bine de partea de mediatizare. Am vazut si cateva lucruri interesante, cum ar fi.
Prezentarea foarte detaliata a lotului prezent,cu poze pentru fiecare in parte, si cu palmaresul lor pana acum, foarte frumos din partea lor. (au fost prezenti cu catel , purcel,sotie, copii, cu amante nu ca se vede in public )
MIKHAIL ZRAYCHENKO team manager (Moscow)
USACHEV VALERY head coach (Samara)
KOLESNIKOV ARTEM official representative (Krasnodar)
MOROZOV DENIS sportsman (Krasnodar)
SMIRNOV DMITRY sportsman (Krasnodar)
LAPUSHINSKIY MIKHAIL sportsman (Krasnodar)
ARTYUKHIN SERGEY sportsman (Krasnodar)
ARKHIPOV ALEXANDER sportsman (Ekaterinburg)
SHAPOVALOV DMITRY sportsman (Krasnodar)
DYUKOV RUSLAN sportsman (Ekaterinburg)
FEDOSEEV EVGENIY sportsman (Ekaterinburg)
BEGALOV YURI member of delegation (Moscow)
ARKHIPOVA NATALYA member of delegation (Ekaterinburg)
KOLESNIKOVA OLGA member of delegation (Krasnodar)
DYUKOVA MARINA member of delegation (Ekaterinburg)
KOLESNIKOV MAKSIM member of delegation (Ufa)
KOLESNIKOVA YANA member of delegation (Ufa)
BELOKON MARINA member of delegation (Krasnodar)
BELOKON IGOR member of delegation (Krasnodar)
MOROZOV SERGEY member of delegation (Krasnodar)
ARTYUKHIN ALEKSEY member of delegation (Krasnodar)
Echipa Africii de Sud au pana si incaltamintea la fel, deci se vede cat de mult tin la imagine, si cat de mult sunt implicati in fenomen.
Delegatia lotului Italiei este....fara numar fara numar, pacat ca au stat prost la organizare (si se pare si la pescuit, ca si gazde nu da deloc bine, vezi caz Anglia anul trecut)
Si cel mai tare, tatuajul unui membru al lotului Rusiei, cred ca este chiar capitanul, cel foarte solid cu crapul pe tot umarul, excelent, omu asta e mai mult decat dedicat carpfishingului.
Prezentarea foarte detaliata a lotului prezent,cu poze pentru fiecare in parte, si cu palmaresul lor pana acum, foarte frumos din partea lor. (au fost prezenti cu catel , purcel,sotie, copii, cu amante nu ca se vede in public )
MIKHAIL ZRAYCHENKO team manager (Moscow)
USACHEV VALERY head coach (Samara)
KOLESNIKOV ARTEM official representative (Krasnodar)
MOROZOV DENIS sportsman (Krasnodar)
SMIRNOV DMITRY sportsman (Krasnodar)
LAPUSHINSKIY MIKHAIL sportsman (Krasnodar)
ARTYUKHIN SERGEY sportsman (Krasnodar)
ARKHIPOV ALEXANDER sportsman (Ekaterinburg)
SHAPOVALOV DMITRY sportsman (Krasnodar)
DYUKOV RUSLAN sportsman (Ekaterinburg)
FEDOSEEV EVGENIY sportsman (Ekaterinburg)
BEGALOV YURI member of delegation (Moscow)
ARKHIPOVA NATALYA member of delegation (Ekaterinburg)
KOLESNIKOVA OLGA member of delegation (Krasnodar)
DYUKOVA MARINA member of delegation (Ekaterinburg)
KOLESNIKOV MAKSIM member of delegation (Ufa)
KOLESNIKOVA YANA member of delegation (Ufa)
BELOKON MARINA member of delegation (Krasnodar)
BELOKON IGOR member of delegation (Krasnodar)
MOROZOV SERGEY member of delegation (Krasnodar)
ARTYUKHIN ALEKSEY member of delegation (Krasnodar)
Echipa Africii de Sud au pana si incaltamintea la fel, deci se vede cat de mult tin la imagine, si cat de mult sunt implicati in fenomen.
Delegatia lotului Italiei este....fara numar fara numar, pacat ca au stat prost la organizare (si se pare si la pescuit, ca si gazde nu da deloc bine, vezi caz Anglia anul trecut)
Si cel mai tare, tatuajul unui membru al lotului Rusiei, cred ca este chiar capitanul, cel foarte solid cu crapul pe tot umarul, excelent, omu asta e mai mult decat dedicat carpfishingului.
Dragos Dimache - Pescar sportiv
Fieldtester si colaborator SUPERBAITS
- Marian Constantin
- Veteran
Teddy , probabil rusii nu au avut un cec foarte consistent pentru exclusivitate de poze si filmari
Au avut pe dracu! Au fost bine organizati iar membrii delegatiei si-au facut treaba. La noi in afara de cateva poze si 2 stiri seci pe zi ... nimic. Scuza ca nu era internet pe balta si ca organizarea e proasta nu tine. Nu era mare lucru sa trimiti un "bagator de seama" din delegatie (sigur au fost cativa pe acolo) de 3 ori pe zi undeva unde era acces la net si sa posteze stiri, comentarii, reportaje, poze, etc. Noroc ca mai exista cate un entuziast ca George si ne-a mai tinut la curent cu evenimentele. Stau si ma intreb daca chiar mai merita sa stai toata ziua cu ochii pe forum (si cu sufletul la gura) ca sa afli via Rusia ce se intampla cu echipa ta.Marian Constantin scrie:Teddy , probabil rusii nu au avut un cec foarte consistent pentru exclusivitate de poze si filmari
Cred ca rusine e putin spus cand ne referim la "conducatorii" nostrii de acolo.
Felicitari echipei pentru rezultatul obtinut!
PS: n-am gasit pe nicaieri componenta delegatiei noastre.
Incearca in viitorul numar "Super pescar"mircea62 scrie:PS: n-am gasit pe nicaieri componenta delegatiei noastre.
I Fish. Therefore I am.
Da, poate tot acolo aflam si de ce am luat doar locul 6 desi asteptarile erau de locul 1 !pharaoh scrie:Incearca in viitorul numar "Super pescar"mircea62 scrie:PS: n-am gasit pe nicaieri componenta delegatiei noastre.
Speranta ramine tot in federatie ,acolo va exista alta organizare ,sa speram ,speram.....
- florentiniuga
- Master Admin
La ultimul CM la care am fost (Franta) ati avut zilnic, pe langa fotografii si rezumatul video al zilei, in total 5 rezumate, cu toate ca lucram pentru acelasi post comercial.
De atunci...
De atunci...
De 4 ori la rand Campioni Mondiali , este extraordinar. Felicitari lotului Africii de Sud, asta inseamna cu adevarat dedicatie, putere si profesionalism. Daca in 4 ani de zile nimeni nu a invatat nimic de la ei, atunci toti isi merita soarta, asa cum ne-o meritam si noi. La sfarsitul CN-ului am pus pariu cu cineva ca nu vor castiga tot ei, si eram aproape sa castig, dar .... Africa de Sud a confirmat inca odata.
Sa vina unii la tine in tara, sa te bata mar...odata, de doua ori, de trei ori....
Daca la anul Romania este gazda, si nu luam aurul, nu vom mai vedea podiumuri multa vreme de acum inainte. Fara o organizare, o selectie, un lot compact, serios, organizat, si cu un buget serios, nu vom mai face niciodata performanta.Si mai ales, fara o organizare serioasa si un CN serios. Si asa cum ne aducem aminte de generatia de aur de la fotbal, asa o sa facem si la pescuit. Singura diferenta este ca la fotbal trebuie sa te califici pentru turneul final, la pescuit e de ajuns sa te inscrii.
Felicitari celor participanti in Italia, sunt sigur ca au dat tot ce au putut, carcotasii care spun ca trebuie nu stiu ce sau nu stiu cum, sa taca din gura, doar ei stiu ce a fost acolo. Ei au pescuit pe balta, restul suntem doar "forumisti" in acest caz. Pescarii nu pot fi acuzati de absolut nimic, daca este vina cuiva este a organizatorului CM (si de ce nu CN ! ), si a sefului delegatiei si implicit APCR pentru proasta mediatizare.
Sa vina unii la tine in tara, sa te bata mar...odata, de doua ori, de trei ori....
Daca la anul Romania este gazda, si nu luam aurul, nu vom mai vedea podiumuri multa vreme de acum inainte. Fara o organizare, o selectie, un lot compact, serios, organizat, si cu un buget serios, nu vom mai face niciodata performanta.Si mai ales, fara o organizare serioasa si un CN serios. Si asa cum ne aducem aminte de generatia de aur de la fotbal, asa o sa facem si la pescuit. Singura diferenta este ca la fotbal trebuie sa te califici pentru turneul final, la pescuit e de ajuns sa te inscrii.
Felicitari celor participanti in Italia, sunt sigur ca au dat tot ce au putut, carcotasii care spun ca trebuie nu stiu ce sau nu stiu cum, sa taca din gura, doar ei stiu ce a fost acolo. Ei au pescuit pe balta, restul suntem doar "forumisti" in acest caz. Pescarii nu pot fi acuzati de absolut nimic, daca este vina cuiva este a organizatorului CM (si de ce nu CN ! ), si a sefului delegatiei si implicit APCR pentru proasta mediatizare.
Felicitari baietilor nostrii chiar daca rezultatul este mult sub asteptari!Cu siguranta ca au dat tot ce e mai bun,dar asta e.....
- georgemarian
- Veteran
Felicitari....La anu' se tine pe hobaia?
Aaaa, si am uitat. Multa bafta si succese echipei Romaniei astazi in meciul cu Luxemburg,
Si sa incheiem transmisia rusa ...en-fanfar :
Autor foto : Igor Borisov
Sursa : www.carpclub.su
Sursa : www.carpclub.su