sfat lanseta pentru femei
Moderatori: gor965, florentiniuga
- catalin_ionut
- senior
sfat lanseta pentru femei
salutare din nou am nevoie de putin ajutor , nevastamea vrea si ea la peste dar i se pare mare o varga de 3,60 ceva la 3 m cred ca i s-ar potrivi sau 2,70 ceva mai usor dar o actiune cat de cat buna sa poata arunca umpic mai departe de mal daca sunteti draguti sa ma sfatuiti cam spre ce sa ma orientez ma duc pe balti la pescuit de crap , caras ,platica etc
- catalin_ionut
- senior
Re: sfat lanseta pentru femei
multumesc domnule gore dar de pe prelungire nu am sa cumpar niciodata poate imi dati un alt site multumesc
Nu pricep care-i problema, dar in principiu eu nu ti-am recomandat s-o cumperi de pe Prelungire ... ti-am recomandat un model relativ ieftin, usor si bun ptr. doamne ! Daca tastezi pe Google - Pokee Superior Carp de 3.00 m nu prea gasesti alt sit, cu modelu respectiv (de 3.00m ) asa ca nu-mi ramane sa-ti recomand decat s-o cauti prin Dragonul Rosu ca de-acolo provin toate !catalin_ionut scrie:multumesc domnule gore dar de pe prelungire nu am sa cumpar niciodata poate imi dati un alt site multumesc
- catalin_ionut
- senior
multumesc frumos am sa tin minte alte firme mai sunt sau alte modele mai stiti cumva?