recomandare spod pentru racheta spomb
- catalin_ionut
- senior
recomandare spod pentru racheta spomb
salutare, rog posesori de racheta spomb sa-mi spuna cu ce spod s-ar potrivi cel mai bine sau macar un spood mai bun in pretul lui ,va multumesc
Re: recomandare spood pentru racheta spomb
Un spod bun gasesti la big fish este de la fox [Warrior S Spod Rod] eu am si sunt foarte multumit de el.
depinde la ce distanta vrei sa momesti cu el.catalin_ionut scrie:salutare, rog posesori de racheta spomb sa-mi spuna cu ce spod s-ar potrivi cel mai bine sau macar un spood mai bun in pretul lui ,va multumesc
daca dai pan in 100m si un bat normal de 3.5lbs e suficient
Powered by end
- catalin_ionut
- senior
multumesc pentru pareri dar mai astept si altele tin sa amintesc ca ma intereseaza ca actiune ex (4,5lbs,5lbs)care este recomandata si ceva mai slab decat fox ca nu dau sute euro pe un spood ceva la 200,300 de ron maxim am citit pe forum si era ceva de la k-karp undeva la 260 ron ceva de genul asta vreau ,dar nu prea ma pricep , banuiesc ca nu numai fox folositi ma gandeam la firmele mai slabe dar sa-si merite banii
uite ceva ieftin si bun.si te incadrezi si in buget
http://www.totalfishing.ro/lanseta-shim ... -7372.html
http://www.totalfishing.ro/lanseta-shim ... -7372.html
Powered by end
stai linistit orice bat dedicat de spod ai lua, spomb-ul la fel de bine s-ar duce, eventual fara sa se mai intoarca...catalin_ionut scrie:salutare, rog posesori de racheta spomb sa-mi spuna cu ce spod s-ar potrivi cel mai bine sau macar un spood mai bun in pretul lui ,va multumesc
recomand Nash.
o seara placuta.
CARP HUNTERS TEAM
- catalin_ionut
- senior
dar de maver Abyss Spod,spod-k-karp-fusion ce parere aveti eu ma uitam la un Fox-FOX-Warrior-Z-Spod dar optez pt ceva mai subtire la bani dintre cele 2 care credeti ca ar fi mai bun ?
De ce nu-ti iei Cormoran AKX Spod ? E in jur de 170lei ,are 4,5lb(dar pare destul de tare,aproape 5lb as zice)si isi face treaba foarte bine.Eu am unul pe care l-am folosit la ultima iesire la crap pe Mures.Am folosit un momitor foarte greu,incarcat cu simt de raspundere si o pruna mare in carlig.Impreuna probabil ~200gr.Batul abia daca se indoaie putin de tot la greutate asta.Ar trebui sa duca un amarat de spomb fara probleme.
- catalin_ionut
- senior
multumesc domnule neamtu pai si dintre cormoran si ce am enumerat eu nu ati folosit? ca vreau sa-l iau pe termen mai lung ca doar nadesc cu el si pt cateva sute in plus sa iau ceva mai bun zic eu voi ce spuneti ?
- catalin_ionut
- senior
am gasit cateva variante poate ma poate ajuta careva
k-karp spod
Lanseta Maver Carp Abyss Spod
cormoran spod
nu zic de fox warrion care e inaintea la toate ma rezum la ceva pan in 200,3oo ron astept va rog pareri si sfaturi care folositi sau care ati avut ,cu respect va multumesc
k-karp spod
Lanseta Maver Carp Abyss Spod
cormoran spod
nu zic de fox warrion care e inaintea la toate ma rezum la ceva pan in 200,3oo ron astept va rog pareri si sfaturi care folositi sau care ati avut ,cu respect va multumesc
- catalin_ionut
- senior
mai astept pareri va rog frumos
- Costel Jambu
- senior
Re: recomandare spod pentru racheta spomb
Salut.
In aceeasi dilema eram si eu asta iarna.Multe spoduri,si mai multe "necunostinte".
Eu am optat pentru spodul de la Carp Expert.Este un spod de 3.75m,cu inel de plecare de 50mm si actiune de 5lb.Un adevarat "par".Este excelent.Te poti "baga" il el cu toata increderea.L-am folosit anul asta in 8-9 partide si nu prezinta nici o urma de folosire.
Pretul e undeva pe la 200 lei.
Numai bine.
In aceeasi dilema eram si eu asta iarna.Multe spoduri,si mai multe "necunostinte".
Eu am optat pentru spodul de la Carp Expert.Este un spod de 3.75m,cu inel de plecare de 50mm si actiune de 5lb.Un adevarat "par".Este excelent.Te poti "baga" il el cu toata increderea.L-am folosit anul asta in 8-9 partide si nu prezinta nici o urma de folosire.
Pretul e undeva pe la 200 lei.
Numai bine.
1 Aprilie...Ziua Nationala A Romaniei!
- Driscu Radu
- senior
Ceva destul de acceptabil la pret dar putin mai scump decat ceea ce vrei tu sa investesti intr-un spod ar fii asta http://www.chronocarpe.com/canne-dfende ... 4127fb8f18. Eu am modelu vechi si multi sau infipt in el mai ales cu bulgari si cu rachete.
- catalin_ionut
- senior
multumesc dar din cele anumerate de mine nici o parere ?
Am o lanseta FL 4,25 lb(daca le-o fi avand pe toate),unde arunc cu spombul de-abia ajung cu momitorul!Nu inteleg de ce trebuie sa bagi o groaza de bani intr-un spod,pote numai daca ai foarte multi!