Ai inteles ceva, mai mult sau mai putin, chiar daca vrei sa ai ultimul cuvant!
Ti-ai raspuns foarte bine la tot ce am zis.
''Asta cu forumul de socializare sa i-o spui aluia care te intreaba ce-ai mancat de diminineata'' - eronat ce ai zis socializare=''2. Proces de integrare socială a unui individ într-o colectivitate.'' asta facem cu totii pe forumuri, cred ca nu am gresit , nu am intrat pe matrimonialele.ro
''Teama ca-ti iau altii locul nu o au decat cei care au impresia ca o bucata din apa publica pe care pescuiesc de fel le este in proprietate si au si certificat ptr. treaba asta ! ma mir cum de nu se apuca fiecare sa-si imprejmuiasca locul de pescuit cu sarma ghimpata !''
M-am ars de mii de ori cu locurile, chiar pe un forum am postat 2 poze cu doi somni 37 si 15 kg, a doua oara cand au fost am prins locul liber prin nu stiu ce minune, si timp de trei zile m-au inghesuit toti, mai ales cei care au citit si vizualizat locul, in urma unei expeditii a unei asociatii. NESIMTIRE MARE! De unde sa stiu ca tu nu faci parte din aceasta ramura? Sa nu mai zic de toata Romania in care rar mai gasesti cate un mar dulce.. Este imposibil ca pe rau sa-ti pui ultima lanseta langa a mea, idem si cu prima, ca am ocupat locul..ce rau fac ca mi-am luat caine..bine ca nu mi-am luat pusca!
''Ai dat exact peste un pescar care prin faptul ca spune tot ce face iti va rasturna universul cunoasterii in materie de pescuit pe Dunare ! Am spus intotdeauna, oriciui m-a intrebat, unde am dat, cu ce am dat si cum am dat ! N-am stat niciodata cu frica, c-or sa-mi ia altii locul sau ca vor prinde peste mai mult ca mine ! Eu ma duc sa pescuiesc nu sa prind peste !''
Si eu ma duc pt relaxare, intra un peste .. si mai bine! Totul este relativ oricat ai sti..mereu e loc de mai mult..si acum invat! Daca tu zici, asta nu inseamna ca sunt obligat sa fac la fel, problema ta!
DACA EXISTA CEVA DE INTREBAT SI CONSIDER CA PERSOANA MERITA EXISTA P.M. pt un schimb de informatii..vrei sa ''comunicam'' avem unde si in alta parte, nu sa ne vada lumea-n parcare ca ne dam pumni ca sa se vada superioritatea!
Daca ar fi sa imparti pe categorii..ar trebui o clasificare mai bogata.
''N-am masina dar am rupt biciclete, haine, scule, si tot n-am devenit un pescar atat de bun incat sa tac din gura sau sa torn altora prostii !''
Stiu, cunosc iti dau dreptate, prostii nu torn, nu ma declar bun..dar nu pot sa te ''simt'' ca esti ''om''.. nu sunt un caine ce da din coada la oricine se apropie..inca nu faci parte din cercul meu sa ajung sa te cunosc.. apoi discutam altfel.. dar nici sa ma luati la misto si sa va dati cu parerea..ex ai destule forumuri unde intru si vezi ce am scris,povestit!
''Asta cu vanatoarea de locuri e o problema care are radacinile in braconaj si in faptul ca pe Dunare locurile care tin peste sunt din ce in ce mai putine ! Nu e vina pescarilor sportivi ca nu mai este peste peste tot ...si nici vina alora de pe forum !''
Braconierii vegheaza.. zi si noapte inclusiv vanatorii de locuri
''Pe forum, nu vad nici un rost sa-ti tii gura inchisa ...mai ales ca rolul principal este acela de informare si automat e musai nevoie de acesti "informatori" ! Daca ne-am tine toti gura , sa nu dam nimic din casa, ce rol ar mai avea un forum ?...ne-am deschide un chat si-ar fi de-ajuns sa ne intrebam seara : ...ai prins ?...da !...ce-ai prins ?...peste !...mare ?...nu prea ! ...bine ,pa !''
Informare da, corect in limita bunului simt, cel putin din partea mea, care ofera mai mult sau mai putin depinde si de cum l-a invatat ''balta'' si viata! De ce m-as ''deschide'' unui forum cu toata experienta ce am capatat-o de-a lungul vietii? Experienta capatata cum ai zis tu..biciclete,toale rupte, experimentari pe locuri si lista continua..
Mereu informez, am informat, dar pana sa ajungi sa-ti dau coordonatele prin gps si la ce dau..mai dureaza..avem ceva de grait, vrei o anumita informatie, avem mesagerie privata, nu dau de la mine sa vada o tara intreaga, imi pare rau ca AICI NU M-AI INTELES! vrei un ex. bun de copchil naiv ce am fost?
Am postat o data pe forum'' Nufaru - pescuit in delta'' Informatii cate vrei.. am fost dupa 3 luni, jale! GUNOAIE, nexam locuri de campat, era full..pt ce, ce am castigat?!? Acum sunt si mai multe informatii de cand am postat, au fost printre primele locuri pe care le-am ''promovat'' din prostie..iar vestea umbla repede!
Problema ta ca nu esti Stan patitul..si nici nu-ti doresc sa treci prin gustul amar pe care-l am si acum! Te rog, nu-mi da apa la moara, nu ne stim, ne acceptam asa cum suntem,daca vrei, nu trebuie sa fim egali ca sa ne aliniem cerintelor si sa facem pe plac chibitilor ca de astia sunt muuulti.. Imi pare rau ca si tu ma ''vezi'' altfel..la fel cum sunt si altii.. imi pare rau ca viata la noi e asa cum e.. si ca facem comparatii gen cum e afara! Aici e realitatea..aici traim, acceptam asa cum e!
Daca as fi trait peste hotare, sigur ''dadeam cat puteam din casa''
Unde exista respect, intelegere..si multe altele..
Ajut, cat pot..cum pot, cine mi-a cerut vreodata nu l-am lasat balta! Iti stiu postarile de pe alt site.. cinste tie ca ai rabdare sa le raspunzi unora care au totul deja de-a gata! Le mai trebuie doar sa-i pui cocolosu` in carlig si sa-i arunci lanseta pe un loc bun apoi sa-i scoti si pestele!