foloseste cineva fir mono NEVIS SENSOR fluo??
Moderator: florentiniuga
foloseste cineva fir mono NEVIS SENSOR fluo??
foloseste cineva acest fir ????????????????
http://www.sipcarp.ro/magazin/images/fi ... d88408f5ba
http://www.sipcarp.ro/magazin/images/fi ... d88408f5ba
Re: foloseste cineva fir mono NEVIS SENSOR fluo??
Salut ... l-am folosit eu ....dar am renuntat sa il mai folosesc ... mi se pare foarte slab ... rezista mica la nod ...akm depinde la ce vrei sa il folosesti ... ce vrei de la el!
permite-mi sa te contrazic!razvy scrie:Salut ... l-am folosit eu ....dar am renuntat sa il mai folosesc ... mi se pare foarte slab ... rezista mica la nod ...akm depinde la ce vrei sa il folosesti ... ce vrei de la el!
este un fir excelent fara memorie, rezistent dar matasos in acelas timp si foarte vizibil !
eu folosesc de 0,25 si nu m-a tradat niciodata , nu folosesc inaintasi ,dar pescuiesc cu plumbi de 80-100g si cu momitoare de 55g
Nici o problema este parerea ta ...eu lam folosit si nu am fost mutumit de el ... in sensul ca se rupea foarte des ... iar pe alte 2 mulinete am folosit cormoran cortest care este un fir excelent ... numai bine!
p.s cu 0,25 ... dai cu plumb de 100gr ??
p.s cu 0,25 ... dai cu plumb de 100gr ??
multumesc de pareri dar m-ati bagat in ceata mai rau pana acum e 1-1 si eu tot nu stiu daca e bun sau nu daca sa-l cumpar sau nu
Aproximativ la aceasi pret gasesti sufix ultra knot fluo ,si carp expert uv fluo ,...akm depinde ce diametru preferi ...carp expert este cam tot acelasi fir ... putin mai rigid si mai rezistent decat nevisul, sufixul este si el destul de rezistent ... nevisul este putin mai matasos cum spunea cineva mai sus... dar pe mine m-a dezamagit a capitolul rezistenta...in speranta ca team ajutat cat de cat ... iti urez spor la cumparaturi!pana la urma o sa vezi tu care fir ti se potriveste !
sufix ultra knot-ul am vazut ca are rezistenta la 0,30 6,4 kg nevisul are vreo 11,90 . eu as merge pe0,25 sau 0,28 max 0,30 desi cred ca e prea gros 0,25 de la sufix are 4,4 kg nevisul 8,60 nu e o diferenta cam mare ?razvy scrie:Aproximativ la aceasi pret gasesti sufix ultra knot fluo ,si carp expert uv fluo ,...akm depinde ce diametru preferi ...carp expert este cam tot acelasi fir ... putin mai rigid si mai rezistent decat nevisul, sufixul este si el destul de rezistent ... nevisul este putin mai matasos cum spunea cineva mai sus... dar pe mine m-a dezamagit a capitolul rezistenta...in speranta ca team ajutat cat de cat ... iti urez spor la cumparaturi!pana la urma o sa vezi tu care fir ti se potriveste !
eu sunt incepator si vreau sa cumpar fir pt 5 mulinete cam 1500 2000 m si nu am prea multi bani de teste de acea am apelat la ajutorul vostru sa vad cat mai multe pareri pro si contra bineinteles pt a face o alegere cat mai buna drept pt care multumesc tuturor celor care si-au spus parerea sau si-o vor spune
Aha ...am inteles ce vrei ...diferenta intre sufix si nevis la rezistenta trecuta este destul de mare cum spui tu dar te asigur k sufixul are trecuta greutatea reala si rezista mult mai mult ...bn inteles depinde si de pescar ...in concluzie pentru ce vrei tu nevisul e ok!
p.s. de unde esti?
spor la cumparaturi!respect !
razvy!
p.s. de unde esti?
razvy!
stau la 20 km de cluj spre aghiresrazvy scrie:Aha ...am inteles ce vrei ...diferenta intre sufix si nevis la rezistenta trecuta este destul de mare cum spui tu dar te asigur k sufixul are trecuta greutatea reala si rezista mult mai mult ...bn inteles depinde si de pescar ...in concluzie pentru ce vrei tu nevisul e ok!
p.s. de unde esti?
razvy!
ms de sfaturi si toate cele
Aha ... cu placere ...sper sa iti fie de folos!numai bine!
alte pareri ?nimic?
- Allen Besnovich
- Veteran
ia-ti daiwa tournament fluo, are 1400m rola de 028 si tine destul. iti ajunge pt toate mulinetele o rola. Sau poate vrei de 030.. Costa pana in 60 lei, si este peste toate enumerate in topic. fir intinsneverback scrie:sufix ultra knot-ul am vazut ca are rezistenta la 0,30 6,4 kg nevisul are vreo 11,90 . eu as merge pe0,25 sau 0,28 max 0,30 desi cred ca e prea gros 0,25 de la sufix are 4,4 kg nevisul 8,60 nu e o diferenta cam mare ?razvy scrie:Aproximativ la aceasi pret gasesti sufix ultra knot fluo ,si carp expert uv fluo ,...akm depinde ce diametru preferi ...carp expert este cam tot acelasi fir ... putin mai rigid si mai rezistent decat nevisul, sufixul este si el destul de rezistent ... nevisul este putin mai matasos cum spunea cineva mai sus... dar pe mine m-a dezamagit a capitolul rezistenta...in speranta ca team ajutat cat de cat ... iti urez spor la cumparaturi!pana la urma o sa vezi tu care fir ti se potriveste !
eu sunt incepator si vreau sa cumpar fir pt 5 mulinete cam 1500 2000 m si nu am prea multi bani de teste de acea am apelat la ajutorul vostru sa vad cat mai multe pareri pro si contra bineinteles pt a face o alegere cat mai buna drept pt care multumesc tuturor celor care si-au spus parerea sau si-o vor spune
C.S. OLTENIA FISHING
nu are rezistenta mica pt un fir de 28??????????????????????????????? 4kg si cevaalinuu scrie:ia-ti daiwa tournament fluo, are 1400m rola de 028 si tine destul. iti ajunge pt toate mulinetele o rola. Sau poate vrei de 030.. Costa pana in 60 lei, si este peste toate enumerate in topic. fir intinsneverback scrie:sufix ultra knot-ul am vazut ca are rezistenta la 0,30 6,4 kg nevisul are vreo 11,90 . eu as merge pe0,25 sau 0,28 max 0,30 desi cred ca e prea gros 0,25 de la sufix are 4,4 kg nevisul 8,60 nu e o diferenta cam mare ?razvy scrie:Aproximativ la aceasi pret gasesti sufix ultra knot fluo ,si carp expert uv fluo ,...akm depinde ce diametru preferi ...carp expert este cam tot acelasi fir ... putin mai rigid si mai rezistent decat nevisul, sufixul este si el destul de rezistent ... nevisul este putin mai matasos cum spunea cineva mai sus... dar pe mine m-a dezamagit a capitolul rezistenta...in speranta ca team ajutat cat de cat ... iti urez spor la cumparaturi!pana la urma o sa vezi tu care fir ti se potriveste !
ps. nu-mi sariti in cap ca sunt incepator
- Allen Besnovich
- Veteran
Carp Expert Fluo 025, tine mai putin, si costa 54 lei rola de 1000m. Daiwa are 1400m si costa 60 lei. Te asigur ca e mai rezistent, amandoua firele au fost testate de mine in magazin la arrow.. pe o bucata de 1m, pe nod umed.
Plus ca e totusi.....daiwa
Eu ti-am spus parerea mea, acum tu faci cum consideri ca e mai bine pentru tine.
Plus ca e totusi.....daiwa
Eu ti-am spus parerea mea, acum tu faci cum consideri ca e mai bine pentru tine.
C.S. OLTENIA FISHING