In atentia domnului GOGU STERIADE

discutii off-topic despre orice

Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman

Scrie răspuns
yo_yon
Veteran
Veteran

In atentia domnului GOGU STERIADE

Mesaj de yo_yon » 29 Aug 2011, 12:34

Cu multa stima domnu GOGU imi permit sa-ti atrag atentia ca e unii de scrie cu litera mica la inceput de propozitiune !! Ocupati-va dvs. de dumnealor sa ajunga si ei niste eruditi !! :)) :))
http://www.infopescar.tv/forum/vanzari/ ... 10596.html

Sa auzim de bine !!

gogu steriade
VIP+++
VIP+++

Re: In atentia domnului GOGU STERIADE

Mesaj de gogu steriade » 29 Aug 2011, 13:48

yo_yon scrie:Cu multa stima domnu GOGU imi permit sa-ti atrag atentia ca e unii de scrie cu litera mica la inceput de propozitiune !! Ocupati-va dvs. de dumnealor sa ajunga si ei niste eruditi !! :)) :))
http://www.infopescar.tv/forum/vanzari/ ... 10596.html

Sa auzim de bine !!
Nae Yoane nu mai scrie si matale asa la vedere cand ma trimiti la scadal #-o ca te baga la bulau si pa matale ptr. instigare ! =(( dami privat cum a facut cateva baieti care ma anunta si pa mine cand nu sant atent si mi sa adreseaza poporu ! >:D< ca vine mail direct la mine cu you have one privat mesage ! ;) nu ne stie nici vantu nci pamantu cum colaboram noi ! ;;) vorba aia : nimeni nu ne bate pa noi la injuri si tiganeli ! :-B
psssssss
si legat da conflictu international si diplomatic cu un domn o:-) care era profesor pana sa ma bag io #-o sa sti ca da fapt el ia zis la unu ca nu sa scrie nam ci sa scrie n-am (:| iar io iam zis ca nu sa scrie cu litera mica la inceputu da propozitie sia luat foc mancatiash ! X-( atata circ a facut ala pentru o sesizare asa simpla :-SS -> ca ma bate gandu sal atac iar ! >:)
Sa traiesti bine ! :-* ales bules ! >:D<
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere

yo_yon
Veteran
Veteran

Re: In atentia domnului GOGU STERIADE

Mesaj de yo_yon » 29 Aug 2011, 14:08

Asa ramane , cum ai stabilit , pe PM ! Si sa traiesti cum ai votat !! ( se zice mai nou sau mai vechi , nu-mi mai aduc aminte bine ) :)) :))
Pe curand !! :-h

Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”