Gaujani

Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman

Scrie răspuns
tudor mircea
Veteran
Veteran

Gaujani

Mesaj de tudor mircea » 27 Apr 2011, 14:13

stie cineva,ceva, despre balta de la gaujani?detalii.traseu din pitesti.localizare,taxe.populatie piscicola,regim de pescuit etc.

Gandy
junior
junior

Re: Gaujani

Mesaj de Gandy » 27 Aug 2011, 14:18

Da , am cateva detalii . Am fost acum o saptamana la acea balta . Am ajuns pe balta in jurul orei 19:00,impreuna cu prietenii. Am scos plutele bagate pe vierme , si am asteptat cca 30-45 de minute sa vina paznicul sa platim. Taxa este de 50 de lei pe 12 ore , si 80 de lei pe 24 ore. Lacul este mare , este frumos , dar pe fund este groaznic. E plin de un soi de radacini , care nu se vad pe deasupra , dar sunt un cosmar pentru plute si lansete . Am lasat cca 3 linii pana a 2-a zi dimineata . Peste : albitura , regina , biban , caras , crap. La boaba , la pluta trage ciortan frumos. La rama/vierme trage albitura si bibanul. Noi , din pacate , n-am avut capturi insemnate, decat 2 crapi de 1kg plus bucata . Alti pescari de pe malul celalalt aveau capturi si de 3 kg plus , si mai mari , tot la boaba de porumb. Drumul este accesibil : Pitesti-Costesti-Buzoiesti-Curteanca-Gaujani , cum intrati in sat , prima la dreapta . E imposibil sa ratati lacul , se vede un afis mare care face reclama la lac. Cam atat !:D

yo_yon
Veteran
Veteran

Re: Gaujani

Mesaj de yo_yon » 27 Aug 2011, 22:21

Ma intereseaza cat peste poti sa iei !!?? De asemenea ce balti mai stiti din Arges , ce preturi , cat peste si un lucru important , daca ai acces cu masina langa tine ??

Scrie răspuns

Înapoi la “Balti, iazuri si ferme piscicole”