Bah Valoare, ce teai fript asa ?

Vorbesti cu mine si despre mine da parca am facut armata impreuna !

Tu valorosule daca erai un gentelman scriai in palaria mea corect romaneste si cu respect pentru ceilalti nu te apucai sai faci aluia analiza gramaticala pa text !

Io atata tiam zis adevaratule ca daca te apuci da dat lecti barem sa sti draco si cum sa scrie romaneste !

INCEPUTUL UNEI FRAZE SAU PROPOZITII SE FACE CU LITERA MARE !!!

Ai inteles macar partea asta ?

Daca da e bine daca nu esti incurabil si suferi da narcisism !

Ca scriu fara cratima e dan vina la tastatura ca nu merge butonu ala mereu

si daca nu congiug si nu fac plurale ie pentru ca scriu repede si gandirea mea nu are timp sa conjiuga si sa se hotarasca cate litere de -i- sa punem pa ici pa colo !

Macar io ma simt bine in tara tu vad ca suferi asa ca mai duten p-Asia si oxigeneazati creierii

ca pari zdrobit da suferinta poporului roman pe carel asupreste patroni i !

In final sa fi fericit cu functia matale si sa reprezinti tara ceva mai bine dacet sti sa scri pa forum !
pss
E impresionant totusi ce parere buna ai despre tine si ce parere proasta ai despre rromi sau romani in general !

Sa vede din felul in care gandesti si te exprimi in postarile care este publice !

Daca nuti convine situatia dan tara de vina sunt CEILALTI sau mai rau , unul da pe forum care nu stiu ce ma-sa tot incurajaza !

Tiai facut singur statuie si mai ca teai autointitulat Ganditorul !

Esti expert in Economie, aproape facusei miliardul da parai pentru patronatul roman da' nai habar sa porti un dialog cu un roman dan popor !
psssssssss-reloaded
Bai Mircea, noi ca tara si popor suntem in kkt pentru ca avem o parere prea buna despre noi insine si prea proasta despre ceilalti !

In loc sa ne recunostem greselile preferam sa le scoatem pe ale celorlalti mai in evidenta !

Un simplu Scuze sau Iarta-ma stinge orice conflict intre doi oameni cu scaun la cap

, ori la noi se interpreteaza toate astea ca si gesturi de slabiciun si nu sunt agreate de partile in "conflict" !

Imi pare rau ca mam bagat in discutia matale cu ceilalti colegi da forum dar io tiam atras atentia la o problema si matale ai preferat sami zici ca daca ma faci domn eu o sa ma simt jignit !

Asta ti se pare tie ca e o dovada da diplomatie ?

Indiferent de ce tiar fi spus cineva , ma repet, daca esti domn, raspunzi ca un domn nu ca un birjar !

Personal imi cer scuze fata de onorata audienta si fata da matale ptr. faptul ca team supus unui efort da citire fara cratime ,articulatii,ii-uri si alte cele necesare la gramatica limbii romanes !

Sanatate multa senior si mai lipezeste-ti creierii ca cam ti-i prajesti singur ! Ia uite a darcu liniuta acuma merge ----___--_____