detalii balta iepuresti
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- florinpopescu2003
- senior
detalii balta iepuresti
am niste prieteni care au fost pe balta iepuresti si eram curios dc stiti ceva de balta asta
Re: detalii balta iepuresti
iepuresti, water 3 sunt una si aceiasi, 50 ron/zi, plantatul permis, balta are potential si chiar este de recomandat, este un pic cam salbatica, caras, crap, ce alte detali mai doresti nu ezita te rog sa intrebi
Cam cate hectare are? Sunt locuri destule? Se populeaza cu peste sau...? Intreb deoarece nu am mai fost de 15 ani pe acolo...
- georgemarian
- Veteran
un prieten se duce mereu,cu toate ca nu prea prinde,lume multa in wekeend,ten 500-1 kg,,,,si ce se mai prinde crap,ciortan porumb uscat cu saculet,dar rar,apa mica mult mal....
- florinpopescu2003
- senior
ms george
vreo 30Ha are walter 3 iepuresti, locuri sunt destule dar sa mergi cat mai in stinga digului (dintre 2 si 3)de populat nu cred ca s-a mai populat de ceva vreme...e lasata balta sa aibe ecosistemul propriu...ai sanse sa prinzi crap dar si sa stai sa astepti....Laurentiu scrie:Cam cate hectare are? Sunt locuri destule? Se populeaza cu peste sau...? Intreb deoarece nu am mai fost de 15 ani pe acolo...
Adica ma departez de digul dintre 2-3, ma duc spre aval....Namol pe fund sau e tare..?
mai mult namol....are si zone cu fund tare, ( e o zona intre 2 salcii unde am gasit substratul mai tare...nisipos)Laurentiu scrie:Adica ma departez de digul dintre 2-3, ma duc spre aval....Namol pe fund sau e tare..?