fire pt tambur
Moderator: florentiniuga
Re: fire pt tambur
Sau: http://www.angelsport.de/cgi-bin/askari.storefront Intri aici la rubrica shop,schnure, DAM si pe pag 2 gasesti firul.Cel mai simplu este daca ai pe cineva in G. sa ti-l cumpere de la mag. de acolo si sa ti-l trimita sau aduca.
- iulian petre
- Veteran
multumesc o sa incerc sa fac comanda la cineva care face cumparaturi pt. magazinul lui .....COSMINE daca vrei pot comanda si pt. tine
- Qnyx
- Master Admin
Acel "Cineva" e acea persoana pe care o cunoastem amandoi ?iulian petre scrie:multumesc o sa incerc sa fac comanda la cineva care face cumparaturi pt. magazinul lui .....COSMINE daca vrei pot comanda si pt. tine
- iulian petre
- Veteran
nu...nu-mi permit sa deranjez omul... ..am un prieten cu magazin de pescuit care comanda acolo pt. magazinul lui si o sa-l rog sa-mi comande si mie...e de la noi din CLUB dar e nou intrat ....
ps. poate ma luminezi tu cat ma costa o rola de 0,25 si la ce lungime este in metrii ....ca eu nu prea" CAPISI"...
ps. poate ma luminezi tu cat ma costa o rola de 0,25 si la ce lungime este in metrii ....ca eu nu prea" CAPISI"...
O rola de 1200 m, de 0,25 costa 25,99 $, adica, la cursul de azi 78,46 Roni.
- iulian petre
- Veteran
multumesc ....sper sa merite ...pe mine ma intereseaza sa fie matasos ca sa arunc mult ....si daca rezista si 3-4 concursuri e ok....
ps. o sa comand ....sper sa vina pana la primavara
ps. o sa comand ....sper sa vina pana la primavara
- IULIAN C
- carpZone team
M-am cam uitat si indreptat spre Stren,insa atat Cosmin cat si altcineva care a folosit daca se poate as fi curios ce anume de la stren e mai indicat....Stren carp,hi-vis gold,high impact,extra strenght...sau mai e vreunul?Qnyx scrie:Din punctul meu de vedere doar 2 marci sunt de top (si chiar sunt foarte bune): Shimano Technium si Stren (astea sunt de top); restul firmelor enumerate de tine, din punctul meu de vedere sunt medii.
P.S. Jorj cica e multumit de P-Line (eu nu dau 2 bani pe firu ala) - daca citeste postul asta sa vezi ce comenteaza.
Stren carp ar fi ,cred,nu??
Faza e ca uimitor....peste tot pretul se situeaza in jur de 60-68 ron rola de 1325 m/0,25mm diametru si am gasit in doua magazine cu un pret de 36-37 ron acelasi produs...
Nu de alta dar la pretul asta+artificiul cu doar 200-240m /un tambur,mi-as permite lejer sa incarc atat cu 0,25 pt situatiile in care imi trebuie sa castig ceva distanta si de asemenea si de 0,28 pe tamburi de rezerva pt alte eventualitati
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
crap.ro
- IULIAN C
- carpZone team
Multumesc pt recomandare,da nu stiu ...probabil scrii din strainatate,de undeva,ca vad aici in Romania cu 10 dolari daca o luam asa si nu cred ca e facatura!
- IULIAN C
- carpZone team
Nu la 2400 ci la 1600 metri,de 0,26 la pretul de 34 ron!mikif scrie:10 $ rola de 2400 yards???te rog da un limk
si....un 0.33 citi yarzi?,da-mi un mp cu un link sa vad preturile, poate nu am fost atent.eu prefer sa imi cumpar mono de la cabelas pt ca exista rulaj, este in topul preferintelor. am cumparat si din tara(carpio) dar....2 din 3 role erau varza, vechi.
crap.ro
Eu folosesc Technium in 0,30,0,35 si 0,40 si nu am avut pina acum probleme cu el.Am pescuit cu el si in agatatura si in apa curgatoare si la concursuri si tine cam tot timpul un an de zile fara urme de uzura.Pentru distanta folosesc numai fir textil de 0,14 si 0,17 mitchell spiderwire stealth si berkley fireline si pot sa iti spun ca merge foarte bine.
Ce am auzit ca este bun este firul de la Prologic XLNT in clear si camo si costa o treime din pretul la Technium.
Ce am auzit ca este bun este firul de la Prologic XLNT in clear si camo si costa o treime din pretul la Technium.
- IULIAN C
- carpZone team
Pasez si eu mai departe intrebarea...Prologic XLNT ...a folosit cineva?ceva info se poate?
Daca nu raman la stren dar nu stiu...stren carp sau Stren Original Hi Vis Gold ?ca nu stiu care ar fi diferenta,numai de vizibilitate?Nu le-ati folosit niciunii din dv ca sa-mi dati si mie un info?
Multumesc!
Daca nu raman la stren dar nu stiu...stren carp sau Stren Original Hi Vis Gold ?ca nu stiu care ar fi diferenta,numai de vizibilitate?Nu le-ati folosit niciunii din dv ca sa-mi dati si mie un info?
Multumesc!