Madalin007 scrie:Taxa nu este de 120 lei pe sarulesti???eu asa stiam si acum am inteles ca a facut-o 200 lei si ai voie sa retii 5 crapi pana-n 5 kg, caras si platica fara limita(aceasta taxa este pt. 24h/4 bete si ai voie sa plantezi)
![laughing :))](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/21.gif)
![wink ;)](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/3.gif)
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
Madalin007 scrie:Taxa nu este de 120 lei pe sarulesti???eu asa stiam si acum am inteles ca a facut-o 200 lei si ai voie sa retii 5 crapi pana-n 5 kg, caras si platica fara limita(aceasta taxa este pt. 24h/4 bete si ai voie sa plantezi)
PRIETENE TU CRED CA ESTI IN GOANA DE POSTURI MADALIN ARE DREPTATE ESTE 200 LEI TAXA PT PESCUIT CRAP.SI APROPO ACUMA TE AI CONVINS CA SE PESCUIESTE LA MATCH CA TE CONTRAZICEAI CU MINE CA UN TOV DE AL TAU DA CU LANSETE LA 60 DE RONmirceab scrie:Madalin007 scrie:Taxa nu este de 120 lei pe sarulesti???eu asa stiam si acum am inteles ca a facut-o 200 lei si ai voie sa retii 5 crapi pana-n 5 kg, caras si platica fara limita(aceasta taxa este pt. 24h/4 bete si ai voie sa plantezi)ai gresit balta , pe sarulesti(si comparatia din celalalt post era pertinenta) ai voie la 60 ron carasul si platica la undita sau match
daca ai inteles postul acum...
rugamintea mea este sa imi arati postul in care ma conraziceam eu cu tine , m-ai confundat cuflorinpopescu2003 scrie:PRIETENE TU CRED CA ESTI IN GOANA DE POSTURI MADALIN ARE DREPTATE ESTE 200 LEI TAXA PT PESCUIT CRAP.SI APROPO ACUMA TE AI CONVINS CA SE PESCUIESTE LA MATCH CA TE CONTRAZICEAI CU MINE CA UN TOV DE AL TAU DA CU LANSETE LA 60 DE RONmirceab scrie:Madalin007 scrie:Taxa nu este de 120 lei pe sarulesti???eu asa stiam si acum am inteles ca a facut-o 200 lei si ai voie sa retii 5 crapi pana-n 5 kg, caras si platica fara limita(aceasta taxa este pt. 24h/4 bete si ai voie sa plantezi)ai gresit balta , pe sarulesti(si comparatia din celalalt post era pertinenta) ai voie la 60 ron carasul si platica la undita sau match
.DC NU STI SI NU MERGI LA PESCUIT SI TRAIESTI DOAR DIN POVESTIRI SI CE SCRIEM NOI PE FORUM NU MAI DA INDICATII SI INDUCE LUMEA IN EROARE .DC TOT NU PREA AI CE FACE INTRA AICI http://www.y7.ro/jocuri/la-pescuit/ SI LASA NE UN COMENTARIU DUPA DA
DAR este interesant cum nu posteziJogo scrie:1) Am spus "MINIM 10 KG".florinpopescu2003 scrie:pai de la 30 de kile ai ajuns la 10nam zis ca nu am luat caras doar ca am fost acum o luna si la match si o fixa de 7 m am luat numai platica
2) Era vb de lanseta, nu de match.
3) La match in 95% din cazuri se prinde numai platica, vb cu Benzar, el este expert pe sarulesti. Daca il intrebi sunt sigur ca ti va da sfaturi referitoare la balta.
unde nu ai contrazis informatia.Jogo scrie:*3. cred ca nu vb de aceas balta, nu poti compara ligheanul ala de bitina cu sarulestiul (raduta lake). Nu poti compara Sarulestiul, care a scos 4 recorduri nationale la crap cu bitina, nici pretul de pe sarulesti 2 ( 400 euro 72 ore) cu 120 lei 12 ore.
Mai cititi odata postul meumirceab scrie:Madalin007 scrie:Taxa nu este de 120 lei pe sarulesti???eu asa stiam si acum am inteles ca a facut-o 200 lei si ai voie sa retii 5 crapi pana-n 5 kg, caras si platica fara limita(aceasta taxa este pt. 24h/4 bete si ai voie sa plantezi)ai gresit balta , pe sarulesti(si comparatia din celalalt post era pertinenta) ai voie la 60 ron carasul si platica la undita sau match
mare om mare caracter, nu o sa citez si celalat post pentru ca este deja penibil! nu am fost in timpul serviciului(deh daca am fost platit de stat nu inseamna ca nu mi-am castigat painea, ceea ce tu nu cred ca ai reusi intr-o tara musulmana)florinpopescu2003 scrie:te rog frumos spune mi la ce nivel esti apreciat ?"patalama" diplome ceva ne arati si noua hai sa nu ne luam in gura in materie de pescuit ca dc erai asa pescar international nu te bucurai la ciortanica care ti o da gabi pe bitina.iti fac o invitatie deschisa pe orice balta vrei tu la orice -stil doresti.
p s .sa nu uiti sa iti iei si un pix si o foaie
iti multumesc pentru apelative, chiar ma gindeam ca nu esti in stare sa onorezi o invitatie si ca este doar gura de tine....nebun sau nu, eu tot am cei 7 ani de acasa si scoala sa nu sciu "mam" cand se scrie m-amflorinpopescu2003 scrie:mam convins estiu un pusti nebun![]()
![]()
.nu mai avem ce discuta dute linistit la blue marlin ciclide scalari neoni si ce mai ai tu prin acvariu .
ps .ai grija la sanitari ca aia sar din apa si poate zici ca e swordfish![]()
Mestere la cata scoala sa presupune ca ai matale cum palaria mea ignori o regula dan baza de fundament a lu limba si scrierea romana ?mirceab scrie:iti multumesc pentru apelative, chiar ma gindeam ca nu esti in stare sa onorezi o invitatie si ca este doar gura de tine....nebun sau nu, eu tot am cei 7 ani de acasa si scoala sa nu sciu "mam" cand se scrie m-amflorinpopescu2003 scrie:mam convins estiu un pusti nebun![]()
![]()
.nu mai avem ce discuta dute linistit la blue marlin ciclide scalari neoni si ce mai ai tu prin acvariu .
, o alta dovada de manelist pescar carestie denumiri de pesti de acvariu.
PS: du-te nu dute, e cam greu cu matematica , stiu, dar cu limba romana ce ai?ai in PM poza cu mine si cat sunt de pusti
in alta ordine de idei, fir intins in continuare si succes la prins ciprinide daca doar atata stii.Mai bine sa ma subestimezi decat sa ma supraestimezi (ar insemna ca esti educat) fara un fundament real.
se vede, assa cum se vede si cata minte ai... deh frumoasa tara asta pacat ca e populata de romansi ca alde tine sau florinpopescu. Inca ceva, fa diferenta intre documente si postare pe un forum, la fel cum fac si eu cand ma adresez tie, nu am sa indraznesc sa iti zic macar domn vreodata ca pentru unii ca tine acest cuvint reprezinta o insulta.gogu steriade scrie:Mestere la cata scoala sa presupune ca ai matale cum palaria mea ignori o regula dan baza de fundament a lu limba si scrierea romana ?mirceab scrie:iti multumesc pentru apelative, chiar ma gindeam ca nu esti in stare sa onorezi o invitatie si ca este doar gura de tine....nebun sau nu, eu tot am cei 7 ani de acasa si scoala sa nu sciu "mam" cand se scrie m-amflorinpopescu2003 scrie:mam convins estiu un pusti nebun![]()
![]()
, o alta dovada de manelist pescar carestie denumiri de pesti de acvariu.
PS: du-te nu dute, e cam greu cu matematica , stiu, dar cu limba romana ce ai?ai in PM poza cu mine si cat sunt de pusti
in alta ordine de idei, fir intins in continuare si succes la prins ciprinide daca doar atata stii.Mai bine sa ma subestimezi decat sa ma supraestimezi (ar insemna ca esti educat) fara un fundament real.da cand sa incepe propozitiili cu litere mici ?
asa scri si pa documentele oficiale da la ambasada cand reprezinti poporu dan care fac si parte ca cetatean ?
cand te mai apuci sa dai lecti da gramatica asigurate mancatiash ca sti cel putin chestile elementare care sa face in gimnaziu !
![]()
pss
sa ai firu intins ca floci la blue marlyn !![]()
pssss
sa nu te ieie da scrisu meu ca e mai elevat dact poti matale sa gandesti !pup iu !
Sa vede in ce hal a ajuns diplomatia romanamirceab scrie:se vede, assa cum se vede si cata minte ai... deh frumoasa tara asta pacat ca e populata de romansi ca alde tine sau florinpopescu. Inca ceva, fa diferenta intre documente si postare pe un forum, la fel cum fac si eu cand ma adresez tie, nu am sa indraznesc sa iti zic macar domn vreodata ca pentru unii ca tine acest cuvint reprezinta o insulta.gogu steriade scrie:Mestere la cata scoala sa presupune ca ai matale cum palaria mea ignori o regula dan baza de fundament a lu limba si scrierea romana ?mirceab scrie: iti multumesc pentru apelative, chiar ma gindeam ca nu esti in stare sa onorezi o invitatie si ca este doar gura de tine....nebun sau nu, eu tot am cei 7 ani de acasa si scoala sa nu sciu "mam" cand se scrie m-am, o alta dovada de manelist pescar carestie denumiri de pesti de acvariu.
in alta ordine de idei, fir intins in continuare si succes la prins ciprinide daca doar atata stii.Mai bine sa ma subestimezi decat sa ma supraestimezi (ar insemna ca esti educat) fara un fundament real.da cand sa incepe propozitiili cu litere mici ?
asa scri si pa documentele oficiale da la ambasada cand reprezinti poporu dan care fac si parte ca cetatean ?
cand te mai apuci sa dai lecti da gramatica asigurate mancatiash ca sti cel putin chestile elementare care sa face in gimnaziu !
![]()
pss
sa ai firu intins ca floci la blue marlyn !![]()
pssss
sa nu te ieie da scrisu meu ca e mai elevat dact poti matale sa gandesti !pup iu !