Frumoasa captura ! La ce l-ai prins ?cate kg a avut ?La mai maresorprodan scrie:asa ceva am prins ,,,,,,
DUNAREA
Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian, vali003
Re: DUNAREA
Dunarenii,nu ma ajuta-ti si pe mine cu un raspuns?costelino scrie:In zona Ilganii de sus si Partizani se poate campa si ce permise as avea nevoie respectiv unde le platesc ?
Multumesc
Nu se poate campa nicaieri in Delta, cu exceptia catorva locatii "autorizate". Trebuie sa ai la tine permis de pescuit sportiv eliberat de arbdd (30 lei), permis de acces in rezervatie, tot de la arbdd (30 lei), eventual taxa pentru intrare cu autovehicul (10 lei pe zi) . Evident, toate platibile si ridicate de la sediul ARBDD de pe faleza din Tulcea.
I Fish. Therefore I am.
boaba de porumb aroma e secreta,,,,,xela scrie:Frumoasa captura ! La ce l-ai prins ?cate kg a avut ?La mai maresorprodan scrie:asa ceva am prins ,,,,,,
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
pharaoh scrie:Nu se poate campa nicaieri in Delta, cu exceptia catorva locatii "autorizate". Trebuie sa ai la tine permis de pescuit sportiv eliberat de arbdd (30 lei), permis de acces in rezervatie, tot de la arbdd (30 lei), eventual taxa pentru intrare cu autovehicul (10 lei pe zi) . Evident, toate platibile si ridicate de la sediul ARBDD de pe faleza din Tulcea.
Multumesc
- AcidAzotic
- membru activ
Prodane invita-i frate odata pe contestatarii astia care te fac pe fata electrician ,si arata-le cum se prinde crap la papadia.
da sunt invitatii mei ,,,,peste este pe dunare dar trebuie atras pe nada ,,,si pt. asta trebuie timp la greuAcidAzotic scrie:Prodane invita-i frate odata pe contestatarii astia care te fac pe fata electrician ,si arata-le cum se prinde crap la papadia.
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
da...asta chiar ca spune tot...si se vede de la ''o posta'' ca nu este o copie fidela din rigips...pescarii cu rezultate ca ale tale,intotdeauna vor avea parte si de multa invidie ...tine-o tot asa...
niciodata nu spun NICIODATA...
ba da prietene , a scapat un prieten d-al meu un romanesc de peste 25 de kg. in locul meu,,, p-ala vreau s-al prind eu si sa-l fac bucurestean,,,,,, :sa-l duc intr-o balta la bucale,,, unde sunt multe fetitepharaoh scrie:Sorine, dar crapi de-astia de-ai nostri n-aveti pe-acolo??
Prinde-l Sorine si fa-i o poza sa-l vedem si noi.Dupa aia sa ne spui unde l-ai parcat,sa-l cautam si noi,binenteles contracost!
De unde stii ca avea peste 25 kg. ? De fapt, cum il estimati daca nu-l scoateti pe mal ? Am cantarit si vazut cateva mii de crapi pe mal si am cam invatat sa-i aproximez cu o eroare de 1-2 kg, dar... in apa, in drill, sa mor daca reusesc sa aproximez asa de bine !sorprodan scrie:......a scapat un prieten d-al meu un romanesc de peste 25 de kg.......
Poate 2 kg /...pestele in apa se vede mai mic,dar dupa ochi zici ca are 25..dar el poate a avut doar 20.gor965 scrie:De unde stii ca avea peste 25 kg. ? De fapt, cum il estimati daca nu-l scoateti pe mal ? Am cantarit si vazut cateva mii de crapi pe mal si am cam invatat sa-i aproximez cu o eroare de 1-2 kg, dar... in apa, in drill, sa mor daca reusesc sa aproximez asa de bine !sorprodan scrie:......a scapat un prieten d-al meu un romanesc de peste 25 de kg.......
INtr-o balta cu fetie:))tare,poate in congelator acasa.sorprodan scrie:ba da prietene , a scapat un prieten d-al meu un romanesc de peste 25 de kg. in locul meu,,, p-ala vreau s-al prind eu si sa-l fac bucurestean,,,,,, :sa-l duc intr-o balta la bucale,,, unde sunt multe fetitepharaoh scrie:Sorine, dar crapi de-astia de-ai nostri n-aveti pe-acolo??