Daca prind numai ciortanel la 500 g, de ce sa ma duc pe bitina, cand ma pot duce pe sarulesti sa iau 30-40 kg de caras si platica, daca tot este vb de retinut peste.mirceab scrie:am fost Sambata 13 august acolo, peste 100 de masini erau deja in linie la ora 5:30, a trebuit sa mergem pe 1 3-ul fiind ocupat deja in proportie de 100%, desi am prins peste mai mic (media de 450 gr/buc) modul in care esti tratat, in care vezi seriozitatea cleor implicati acolo, vezi respectul pe care-l poarta pescarului si in acelasi timp te distrazi pescuind, acesta fiind cel mai important lucru. Hobby-ul presupunand nu doar sa stai cu batu-n balta ci si sa te simti bine.
Asta inseamna o balta cu peste , o crescatorie/pista de concurs, balta privata, SA AIBE PESTE!!, ca este mai mic sau mai mare este altceva, dar la sf zilei pleci multumit si relaxat, si fara sa fii pacalit.
PS: Balta s-a deschis pe 12, eu am fost pe 13, daca este asa de plin in fiecare zi, inseamna ca de acolo se scot 1000kg peste/zi...30to/ luna...nu pacalelile gen stigma, fundulea si mai stiu eu ce in care prinzi doarpovestile patronilor ca baga 3-4 to intr-un an....si in rest incaseaza pana se plictisesc....
Eu unul nu am nici o satisfactie sa prind peste atat de mic. Uneori scoti lanseti aiurea si te trezesti cu peste in ac, sincer, seamana a bambilici, dar fiecare cu pasiunea lui, gusturile nu se discuta.