sfat alegere conectori rapizi
- catalin_ionut
- senior
sfat alegere conectori rapizi
salutare am si eu o intrebare pt cunoscatori , am vz ca sunt conectori rapizi pe marimi ( mic,medium,mare) care cum se folosesc in general , si care sunt mai buni pt termen lung ca sunt anumite firme cu preturi diferite etc, ma poate lamuri careva? cu respect
Re: sfat alegere conectori rapizi
Prologic sunt f.buni. Marimea o alegi in functie la ce vrei sa-i folosesti.
- catalin_ionut
- senior
pai tocmai dasta am deschis topic nou pt ca nu stiu fiecare marime la ce se potriveste, multumesc oricum chiar daca nu m-ai lamurit sanatate multa
- IULIAN C
- carpZone team
Catalin,eu am de 2 ani de la prologic,medii ca marime,i-am fiert in apa cu sare ca sa tina mai mult,ca tot ai intrebat si-i folosesc la senzori,reduc considerabil timpul de instalare!
cei mai mari sunt buni la umbrele si alte accesorii,dar si daca ai picheti grosi,se aseaza mai bine!
cei mai mari sunt buni la umbrele si alte accesorii,dar si daca ai picheti grosi,se aseaza mai bine!
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
- Madalin Dirla
- Veteran
Exista prologic si alte firme pt. conectori.Sfatul meu este sa-ti iei medii .
- catalin_ionut
- senior
am inteles , marimea o cumparam in functie de grosimea suportului pe care-l avem, ,filetul e acelasi din cate stiu, si ca firma numai conteaza pt ca banuiesc ca platim doar brandul in rest e cam acelasi material sau.....