Balta Spineni - Lac de NOTA 11
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Balta Spineni - Lac de NOTA 11
O noua locatie pentru pescari,iubitori de natura,liniste si conditii excelente pentru o partida de pescuit.
Traseu:145 km
Bucuresti - A1- Pitesti - Lunca Corbului - Sat Cuza Voda
Accesul pe lac se face pe drumul lateral neasfaltat,dar usor practicabil din Spineni spre satul Cuza Voda,la aproximativ 700m de soseaua principala.
Lacul are suprafata de 10 ha,cu adincimea cuprinsa intre 1,2m si 3,5m.
Spatii de campare pe 30% din perimetru,40 de locuri de pescuit pe aliniament de competitie la stationar si 25 de locuri pentru competitiile de crap.Lacul este populat periodic cu peste romanesc.In luna Iulie au avut loc 2 populari cu 4 tone de crap intre 1,5 si 8kg.Voi veni cu cateva imagini si filmari.
Specii de peste:crap romanesc,amur,somn,caras.
Regulament:
50 de lei/12 ore/4 lansete -retinere 5kg de peste.Exemplarele peste 4kg se elibereaza
30 de lei/12 ore/4 lansete -catch&release
Este permis pescuitul pe timp de noapte.
Detalii la tel:0722 625 178
Voi reveni cu cateva imagini
Traseu:145 km
Bucuresti - A1- Pitesti - Lunca Corbului - Sat Cuza Voda
Accesul pe lac se face pe drumul lateral neasfaltat,dar usor practicabil din Spineni spre satul Cuza Voda,la aproximativ 700m de soseaua principala.
Lacul are suprafata de 10 ha,cu adincimea cuprinsa intre 1,2m si 3,5m.
Spatii de campare pe 30% din perimetru,40 de locuri de pescuit pe aliniament de competitie la stationar si 25 de locuri pentru competitiile de crap.Lacul este populat periodic cu peste romanesc.In luna Iulie au avut loc 2 populari cu 4 tone de crap intre 1,5 si 8kg.Voi veni cu cateva imagini si filmari.
Specii de peste:crap romanesc,amur,somn,caras.
Regulament:
50 de lei/12 ore/4 lansete -retinere 5kg de peste.Exemplarele peste 4kg se elibereaza
30 de lei/12 ore/4 lansete -catch&release
Este permis pescuitul pe timp de noapte.
Detalii la tel:0722 625 178
Voi reveni cu cateva imagini
Re: Balta Spineni - Lac de NOTA 11
O imagine de ansamblu cu un punct de reper
- Fişiere ataşate
-
- Balta.doc
- Puncte de reper
- (1.14 MiB) Descărcat de 759 ori
Total eronat. Ce ai tu in fisier este balta Lunca Corbului. Este mai departe spre Slatina, treci de Lunca Corbului, Colonesti, si la intersectia cu stanga Optasi o iei la Dreapta spre Spineni.
Scuzele de rigoare.Asa este,m-am cam grabit putin cu Google earth-ul
- Madalin013
- membru activ
Balta asta nu se numeste cumva "Lacul cu rate " ?S tiu ca era de vanzare .
Si doar un cos cu peste pai pana la 4 tone mai e " oleaca" ) Totusi am auzit ca se prinde bine au fost niste vecini si au luat cativa ciortani frumusei . Cred ca ma duc si eu Duminica sa ma destind putin
Si doar un cos cu peste pai pana la 4 tone mai e " oleaca" ) Totusi am auzit ca se prinde bine au fost niste vecini si au luat cativa ciortani frumusei . Cred ca ma duc si eu Duminica sa ma destind putin
Filmarea a fost facuta cu telefonul,de aceea este asa scurta.
Daca te duci Duminica ,te vei convinge de acele 4 tone.
- Madalin013
- membru activ
Era o gluma stiu ca este peste in balta altfel nu ma duceamcostelino scrie:Filmarea a fost facuta cu telefonul,de aceea este asa scurta.
Pe 24 Septembrie are loc un concurs de stationar.Toti banii stransi vor fii impartiti in premii.
Voi reveni cu amanunte.
Voi reveni cu amanunte.
- CarpHunter.Baits
- junior
Puteti sa-mi spuneti ce loc este mai bun pentru sheffield?
Vreau sa merg maine acolo.
Multumesc.
Vreau sa merg maine acolo.
Multumesc.
- cata0102000
- membru activ
sunt din pitesti si as dori sa stiu unde se fac inscrierile pentru concurs. care este taxa, regulamentul etc. asteptam mai multe detalii despre organizarea concursului.
sefu am fost pe ligheanul de la spineni si nu am vazut miscatura. Poate ca avea apa doar 70 cm. Ieri sambata 24 09 2011 a fost un super concurs pe balta si din 50 de concurenti s-au prins 3 pesti . COMENTARIILE le las la adresa voastra !
daca ma poate ajuta cineva cu nr de tel al administratorului de la MOZACU arges .AM NEVOIE URGENT de contact si pe net nu este!
vad ca sunteti o gramada on line. primesc si eu un raspuns ?