DUNAREA

Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian, vali003

Scrie răspuns
coool_marius
senior
senior

Re: DUNAREA

Mesaj de coool_marius » 01 Aug 2011, 15:19

salutare ,

saptamana trecuta , de joi dupa masa pana duminica seara am fost pe dunare . am stat in zona eselnita- mai exact in ogradena. in zona se prinde la pluta carasel , platicuta , dimineata si seara . de asemenea , am vazut f multi pescari cu barci pe mijlocul dunarii , care pescuiau la somn la clonc .
am fost la pod la mraconia in fiecare seara la somn . la buchet de rame negre , am luat numai " moace" care nu trec de kil . se poate pescui atat de pe cele 2 pontoane de langa pod cat si de pe pod de sus . in prima seara au fost niste timisoreni care au dat la goanga si au luat vreo 2 bucati mai rasarite , peste 3 kg fiecare .
am avut barca la noi si am tatonat intr-o dimineata toata bucata de la pod pana unde incepe deschiderea lacului , cu voblere , jiguri ... apa f adanca..20..30 m agatatori multe si obstacole , insa nici un salau , nici un somn nu am luat .
seara , pe la ora 19.00 am urcat la coada lacului unde se varsa paraul Mraconia in lac . Acolo paraul se desparte in 2 canale care se unesc in rau . am coborat din barca ( apa putin peste genunchi - e platou ) si am tatonat zona dintre varsarea celor 2 canale la lingurite , voblere , muste. Am prins catziva bibani frumosi la lingurite , insa spectacolul l-am avut la mustele artificiale legate pe carlige no 14 , pescuite in stil taparina cu cate 2 carlige si cu buldo ... am prins rosioara , clean ... aproximativ 7..8 kg de caciula . Cleni la sfert de kil...chiar trecuti de kil , faceau ravagii in randul mustelor . nu-i mai pun la socoteala pe cei trecuti de 20..25 cm , care dadeau la fiecare lansare si care i-am eliberat. majoritatea i-am prins pe langa mal , la apa mica , de maxim 3 palme . colegii au prins si la apa mai adanca cleni maricei , la rotative .

Am incercat sa urcam cu barca si pe brate ,mai sus . plin de clean , insa barca fiind mare , facea totusi galagie si am renuntat la idee .
Pe lac , plescaiturile de avat nu incetau nici un moment , insa nu am avut parte de niciunul , fiind puzderie de maruntis ceea ce nu le dadea nici o sansa naluciloar noastre .

zona extraordinara , superba chiar , de iesit la iarba verde cu cortul , dar si loc f bun de pescuit .
O sa revin si cu ceva foto facute intr-una din zile ... aparatul l-am luat doar cand am fost in plimbare pe lac , deoarece nu am vrut sa-l dau momeala la pesti :) in timpul drilurilor cu clenii de mraconia.
Marius

---<><Dr.Tr.Severin

sorprodan
Veteran
Veteran

Mesaj de sorprodan » 04 Aug 2011, 06:42

dunarea a crescut in zona noastra , crapul misca mai greu dar se prind bucati numai peste 15 kg ,,,,somnul a inceput sa traga dar nu exemplare mari ,,,2 -3 kg,,,ce-i mari ma asteapta sa- i cloncanesc ca-s cam somnorosi,,,,, [-x
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume

ROSCA MIREL
senior
senior

Mesaj de ROSCA MIREL » 09 Aug 2011, 12:11

Imagine0045.jpg

AcidAzotic
membru activ
membru activ

Mesaj de AcidAzotic » 09 Aug 2011, 13:25

Frumos exemplar si noroc la cat mai multe pe viitor,si cred ca ar fii un lucru bun daca ai reancepe sa postezi pe topicul deschis de tine.

bebe2011
Veteran
Veteran

Mesaj de bebe2011 » 09 Aug 2011, 13:32

Bravo Mirele,la mai mare!

coool_marius
senior
senior

Mesaj de coool_marius » 09 Aug 2011, 14:52

Mirele , frumos peshtiuku ... la mai mare ... unde l-ai luat ?
Am fost aseara la Pristol , la un scobar la placa ... am luat vreo 19 kile ... numai scobari unu si unu de pe la ora 5 jumate pana la 8 jumate . Am dat la teava , deasupra de mira la iril . Vreau sa spun ca intre 8 jumate si 9 am vazut sarituri de crapi de m-am speriat ... numai animale . A sarit unul chiar in burta aia de deasupra de mira , la 15 m de mal si i-am vazut coama ,,, lata cat palma ... problema-i ca e iarba multa care vine si nu prea se poate da la crap ... placa de scobar se incarca destul de repede cu iarba ...
Marius

---<><Dr.Tr.Severin

ROSCA MIREL
senior
senior

Mesaj de ROSCA MIREL » 10 Aug 2011, 08:33

multumesc asa este vine iarba multa am avut doua trasaturi unul scapat unul prins inrest nimic . am mai prins de 3 si de 4 si citiva carasi dar frumosi peste kl dar in alta zi . voi reveni cu informati

coool_marius
senior
senior

Mesaj de coool_marius » 10 Aug 2011, 09:27

ROSCA MIREL scrie:multumesc asa este vine iarba multa am avut doua trasaturi unul scapat unul prins inrest nimic . am mai prins de 3 si de 4 si citiva carasi dar frumosi peste kl dar in alta zi . voi reveni cu informati
in ce zona ai luat caras ? n-am prea auzit pe multi sa prinda...si mai ales asa mare ... :(
batoti cumva ?
Marius

---<><Dr.Tr.Severin

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 10 Aug 2011, 11:37

ROSCA MIREL scrie:multumesc asa este vine iarba multa am avut doua trasaturi unul scapat unul prins inrest nimic . am mai prins de 3 si de 4 si citiva carasi dar frumosi peste kl dar in alta zi . voi reveni cu informati
Bravo....frumos peste ! :) La ce l-ai prins ?
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

sorprodan
Veteran
Veteran

Mesaj de sorprodan » 10 Aug 2011, 19:28

gor965 scrie:
banuiesc ca la lanseta ,,,,nu??
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 10 Aug 2011, 20:04

sorprodan scrie:
gor965 scrie:
banuiesc ca la lanseta ,,,,nu??
Probabil ca daca te intrebam pe tine, aveam sanse 50% sa aflu cat e amperajul la o lanseta de la Dabuleni...asa in schimb, o sa urmaresc sa vad ce nada specifica Mirel c-a folosit ! ;)
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

sorprodan
Veteran
Veteran

Mesaj de sorprodan » 11 Aug 2011, 06:54

3,5o lbs mtx si 3,00 lbs sert , toate de 3,6 m din doua bucati ,,,,,mulinete okuma axeon vreo 8 bucati toate achizitie 2011

Sebastian
site team
site team

Mesaj de Sebastian » 11 Aug 2011, 13:36

sorprodan scrie:3,5o lbs mtx si 3,00 lbs sert , toate de 3,6 m din doua bucati ,,,,,mulinete okuma axeon vreo 8 bucati toate achizitie 2011
E dat dreqului amperaju' tau :D ,vezi jorj ca ,baiatu' te a lamurit pin' la urma :D .Stii vba aia-,,domnule nu va suparati cat este ceasul? raspuns-nu stiu ca nu sunt din oras.

pharaoh
site team
site team

Mesaj de pharaoh » 11 Aug 2011, 13:56

Sorine, varsa tot acuma: fire, carlige, momeala, nada.... :D
I Fish. Therefore I am.

luigibosu
membru activ
membru activ

Mesaj de luigibosu » 11 Aug 2011, 17:20

Mda crapul a fost prins la mamaliga si a avut 13kg pentru ca a fost cu mine la peste atunci si Mariuse acolo am fost unde deja ti-ai dat seama .. :!: Fire-ntinse sa aveti

Scrie răspuns

Înapoi la “Pe rauri si Dunare”