miyagi scrie:
Te ascunzi dupa deget cu userul Blondibus incercand sa acreditezi ideea ca el este un simplu pescar interesat de delta. Ia reciteste-i primele 5 randuri din postare si n-o mai ameti aiurea.
Bai baiatule, eu nu ma ascund dupa nimic si am dat un raspuns la ce a exprimat omul in exemplul cu Delta si mai ales la concluzia lui de la sfarsit, citez :
Si acum sa concluzionam....ce va face sau ce poate face aceasta federatie, in acest sens? ! Tu daca citesti numai primele randuri sa fi sanatos , dar vezi ca si acolo omul face un apel generalist care e valabil in orice domeniu, iar concluzia raspunsului meu e valabil ptr. orice sport...o federatie are grija de sprtul de performanta , nu de sportul de agrement !
miyagi scrie:...... raspunzandu-i userului Blondibus taios si brusc.
Taios ???...unde palaria mea vezi tu ceva taios in afirmatia asta :
Vezi ca pescuitul sportiv de care se ocupa o federatie nu e acelasi lucru cu pescuitul recreativ pe care-l pomenesti mai sus, scriind despre Delta !
Ce nu-i adevarat in ceeace am scris eu ? O federatie se ocupa de ce vor amatorii ? Omul intreaba de ce s-ar inscrie cineva intr-o asociatie...pai, ce treaba are federatia cu asociatiile, daca ea-si propune sa aiba ca membrii doar cluburile sportive ? Am amenintat cu ceva, pe cineva, prin textul ala ? Nu vezi ca te-ai avantat sa scrii tampenii la adresa mea si o tii langa de 2 pagini incoace in loc sa vezi ca n-am nici o treaba cu tot ce indrugi acolo ?
Sincer, nu stiu ce probleme ai, daca ai ceva cu mine, dar atata timp cat vad ca scrii tampenii o sa cred in continuare ca BATI CAMPII ...si-i bati de placere !...motiv ptr. care eu inchei discutia cu tine ca n-are nici un rost sa-mi pierd timpul ! Vad ca orice as scrie , tu interpretezi intr-un mod unic si personal, dand senzatia ca esti un fel de Einstain in orice domeniu si trebuie sa ne miram sau sa ne caciulim (dupa caz) ptr. onoarea de a ne tigani cu domnia ta !
Sa fi sanatos si ptr. ca esti multilateral dezvoltat si instruit iti doresc sa ai multe
succesuri in toate domeniile de activitate !