UNA PE ZI
Reguli forum
Anumite materiale pot contine cuvinte si manifestari licentioase. Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii, va rugam sa nu accesati aceasta rubrica si ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente. Echipa InfoPescar.tv.
Anumite materiale pot contine cuvinte si manifestari licentioase. Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii, va rugam sa nu accesati aceasta rubrica si ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente. Echipa InfoPescar.tv.
Re: UNA PE ZI
La o partida de pescuit, se poate intampla ca sa te alegi si cu cate un piercing gamakatsu ...gratis
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
A fost o gluma,stiu ca nu e nici o obligatie dar unii dintre noi iti asteptam cu interes caricaturile pentru a ne mai descreti fruntile.Cred ca asta e si scopul topicului,nu?Referitor la ultima caricatura cred ca n-i s-a intamplat tuturor in tineretile noastre,daca nu de nas,de alte zone ale corpului.sorin1362 scrie:Mda, si ar mai fi niste variante : "Una cand am timp" ori "Una cand am chef" ...bebe2011 scrie:Ce facusi Sorine ne-ai uitat sau esti la pescuit?Schimba denumirea topicului atunci"Una la doua,trei zile"!
Tot la fel da palpitant e si-acasa ,cand iti legi(strangi) acele la ..codite..Intr-o zi am reusit de doua ori performanta...sorin1362 scrie:La o partida de pescuit, se poate intampla ca sa te alegi si cu cate un piercing gamakatsu ...gratis
Bietele resemnate din temnita cu balegar ...
Au si ele revelatii,nu?sorin1362 scrie:Bietele resemnate din temnita cu balegar ...
- florentiniuga
- Master Admin
Ce ne mai incurajezi Sorine....
Ma mai duc eu in Delta cand o sa (re)faci caricatura asta cu secventele inversate dar nu asa, de complezenta ci din convingere, eventual din proprie experienta.
Ma mai duc eu in Delta cand o sa (re)faci caricatura asta cu secventele inversate dar nu asa, de complezenta ci din convingere, eventual din proprie experienta.
Am incercat sa "dreg busuiocu" ... combinand propria experienta cu eventualele "binefaceri" ale unei partide de pescuit.
- florentiniuga
- Master Admin
E clar acum, nu are nicio legatura cu Delta. Pot sa plec linistit... pe la sfarsitul lui septembrie, inceput de octombrie. Poate ne vedem pe-acolo. A devenit atat de stramt locul...
Cand aude de Federatia de pescuit, Miyagi devine un adevarat samurai ...
- SzylaRd.
- membru activ
Foarte bine...
Daca Nu Stii Ce Cauti, Atunci Nu Mai Cauta!
Okuma Ergosense 2.10m / 0-6gr & Okuma Aquios 1500 FD
http://ioo-szilard.blogspot.com/
Okuma Ergosense 2.10m / 0-6gr & Okuma Aquios 1500 FD
http://ioo-szilard.blogspot.com/
- florentiniuga
- Master Admin
Nu e peshte ca porcu ...