Oricum imi lipsea din arsenal.
![wink ;)](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/3.gif)
p.s. mai stai omule si tu pe la magazin sa mai primim un sfat, sa mai invatam un truc, etc....
Salut!Spuneai intr-un topic ca vrei sa schimbi vartelnitele,pentru ce ai optat?Laurentiu scrie:De suparare si ca n-am somn, ma duc la Mitranescu sa cumpar o cupa de-a lui.
Oricum imi lipsea din arsenal.![]()
p.s. mai stai omule si tu pe la magazin sa mai primim un sfat, sa mai invatam un truc, etc....
eden scrie:)))))) in cate minute ?
fereasca-ma
sambata, duminica, cand vrei tu... iei o balista, o catapulta sau un trebuchet la tine si vorbim mai intai sa vedem cand gasim o fereastra... tu parca nu erai din bucuresti, sau am retinut eu prost ?
Vere , tu ai scris trebuchet ....intelesei ca-mi tre buchet.eden scrie:trebuset ma nene nu tre buchete tot o catapulta de-aia de da departe ca tine... de la 130 de metri in sus de momitor...
eden scrie:raspund eu de cascheta, si ii asigur si tratement medical gratuit daca nu intenteaza plangere la tribunal...
facem si un mic concurs daca vrei, in care se masoara pe pamant (in cazul in care plumbul mai cade si nu iese pe orbita sa darame vre-un satelit)
te tine inaintasu ? pierzatoru tre sa deschida topic nou pe forum in care sa recunoasca infrangerea...![]()
![]()
ARUNCATORU' DA AUTOGRAFE NUMA PE BOABE DE OREZeden scrie:bagam eventual si miza materiala un plumb cu autograf de la castigator
Chuck Norris da autografe numai pe boabe de orez...Aruncatoru scrie:ARUNCATORU' DA AUTOGRAFE NUMA PE BOABE DE OREZeden scrie:bagam eventual si miza materiala un plumb cu autograf de la castigator