Catapulta de nadire 0(zero) bani !
Re: Catapulta de nadire 0(zero) bani !
Idea e ca acest accesoriu chiar isi face treaba.Probabil ca o sa-mi achizitionez si eu una "originala" ,asa de amorul artei dar sa sti ca astea facute din sticle de apa minerala sunt foarte ok chiar daca unii le critica si nu le-ar folosi niciodata.
- Aruncatoru
- utilizator
Nu va agitati....cat de curand am sa scot primul produs marca ARUNCATORU'...popup-uri pentru nadit la mare distanta .Amstel scrie:.. fac si eu una si cu banii economisiti astfel o sa-mi iau vreo 1o-15 bile solubile ...m-am scos!!
Bilele vor avea un mic fitil care trebuie aprins inainte de a se lansa cu cobra . Distantele vor creste cu aproximativ 32,78% comparativ cu alte produse similare.
Chiar intentionez sa le inrgistrez la OSIM.
Bunicul Henry Coanda se va bucura enorm , sunt sigur.
NICI O BARCUTA DE NADIRE NU E CA O LANSARE IN NESTIRE
Maistru Aruncator in Cadrul A.L.L.F.P.B. S.A. (Academia de Lanseuri Lungi Fara Precizie Bucuresti)
Maistru Aruncator in Cadrul A.L.L.F.P.B. S.A. (Academia de Lanseuri Lungi Fara Precizie Bucuresti)
- Madalin Dirla
- Veteran
Aruncatorule,vezi ca se mai gasesc canistre(3-5 l) in care se pastra gazul pe vremea lui Nea Nicu si sunt din tabla...........daca traiesti putin vei avea toata viata catapulta,am uitat sa mentionez ca in loc de fir textil sa folosesti sarma,dar vezi sa nu fie ghimpata ca nu mai poti arunca la distante de peste 150 m .Aruncatoru scrie:Nu va agitati....cat de curand am sa scot primul produs marca ARUNCATORU'...popup-uri pentru nadit la mare distanta .Amstel scrie:.. fac si eu una si cu banii economisiti astfel o sa-mi iau vreo 1o-15 bile solubile ...m-am scos!!
Bilele vor avea un mic fitil care trebuie aprins inainte de a se lansa cu cobra . Distantele vor creste cu aproximativ 32,78% comparativ cu alte produse similare.
- Aruncatoru
- utilizator
Asta legata de canistra din tabla e buna vere...sa-mi caut o foarfeca de tabla sa ii decupez gura ...sa vezi tehnologie spatiala tata....sa vada lumea catapulta medievala pentru nadit la super distanta.Madalin007 scrie:Aruncatorule,vezi ca se mai gasesc canistre(3-5 l) in care se pastra gazul pe vremea lui Nea Nicu si sunt din tabla...........daca traiesti putin vei avea toata viata catapulta,am uitat sa mentionez ca in loc de fir textil sa folosesti sarma,dar vezi sa nu fie ghimpata ca nu mai poti arunca la distante de peste 150 m .Aruncatoru scrie:Nu va agitati....cat de curand am sa scot primul produs marca ARUNCATORU'...popup-uri pentru nadit la mare distanta .Amstel scrie:.. fac si eu una si cu banii economisiti astfel o sa-mi iau vreo 1o-15 bile solubile ...m-am scos!!
Finutule , crezi ca mai gasesc asa ceva prin targurile de vechituri?
daca le ziceai solubile cu reactie intarziata 3 secunde jumate pana ia foc prafu de pusca, comandam si eu vre-o 3 kile, da asa...Aruncatoru scrie:Nu va agitati....cat de curand am sa scot primul produs marca ARUNCATORU'...popup-uri pentru nadit la mare distanta .Amstel scrie:.. fac si eu una si cu banii economisiti astfel o sa-mi iau vreo 1o-15 bile solubile ...m-am scos!!
aruncatorule, cand esti disponibil pentru un schimb de experienta ?
este tot ceea ce nu poți vedea...
aron dan
aron dan
- Aruncatoru
- utilizator
Cand sunt disponibil?eden scrie:daca le ziceai solubile cu reactie intarziata 3 secunde jumate pana ia foc prafu de pusca, comandam si eu vre-o 3 kile, da asa...Aruncatoru scrie:Nu va agitati....cat de curand am sa scot primul produs marca ARUNCATORU'...popup-uri pentru nadit la mare distanta .Amstel scrie:.. fac si eu una si cu banii economisiti astfel o sa-mi iau vreo 1o-15 bile solubile ...m-am scos!!
aruncatorule, cand esti disponibil pentru un schimb de experienta ?
In cate minute ne vedem pe Lacul Morii?
)))))) in cate minute ? fereasca-ma sambata, duminica, cand vrei tu... iei o balista, o catapulta sau un trebuchet la tine si vorbim mai intai sa vedem cand gasim o fereastra... tu parca nu erai din bucuresti, sau am retinut eu prost ?
este tot ceea ce nu poți vedea...
aron dan
aron dan
daca vrei sa pluteasca si sa o recuperezi usor ataseaza o jumatate de dop de pluta ca in imagine,sa stii ca nu zboara la lansare mai mult de 10 m.rezista la aruncari chiar cu bulgari mari mai mult de 2 partide de pescuit si arunca destul de bine.
Si cu tot cu bulgarii lipiciosi cat zboara ?cris_ti76 scrie:........sa stii ca nu zboara la lansare mai mult de 10 m......
p.s.
Eu am una facuta prin 2008, dupa ce-am vazut filmuletul asta (e postat din 2007) ! Discutiile despre ea au fost initial pe forumul Crap.ro ... http://www.crap.ro/forum/phpBB2/viewtop ... pulta+cccp
Dopul trebuie sa fie de la o anumita sticla de vin?Merge si "Fata tavalita-n iarba"?cris_ti76 scrie:daca vrei sa pluteasca si sa o recuperezi usor ataseaza o jumatate de dop de pluta ca in imagine,sa stii ca nu zboara la lansare mai mult de 10 m.rezista la aruncari chiar cu bulgari mari mai mult de 2 partide de pescuit si arunca destul de bine.
Cristinele, te intelegem si stim ca si catapulta-pet merge...am folosit-o acum 4-5 ani cand nu prea aveai de unde sa cumperi "de-a gata"...dar de ceva vreme, decat sa stau sa decupez si sa gauresc peturi inainte sa plec la pescuit, am preferat sa dau 20 de lei, adica mai putin decat un pachet de tigari NL sau 10-12 bile Pesca Ro, si sa-mi iau o catapulta ready-made pe care deja am folosit-o (fara probleme) la cel putin 40 partide. Balanta este inclinata mult in favoarea catapultei ready-made: echilibrata, precisa, fiabila, arata bine, se recupereaza usor si e. si..long cast ...si e si atat de ieftina incat discutia nu-si are rostul.cris_ti76 scrie:...sa stii ca nu zboara la lansare mai mult de 10 m.rezista la aruncari chiar cu bulgari mari mai mult de 2 partide de pescuit si arunca destul de bine.
.[/quote]
Cristinele, te intelegem si stim ca si catapulta-pet merge...am folosit-o acum 4-5 ani cand nu prea aveai de unde sa cumperi "de-a gata"...dar de ceva vreme, decat sa stau sa decupez si sa gauresc peturi inainte sa plec la pescuit, am preferat sa dau 20 de lei, adica mai putin decat un pachet de tigari NL sau 10-12 bile Pesca Ro, si sa-mi iau o catapulta ready-made pe care deja am folosit-o (fara probleme) la cel putin 40 partide. Balanta este inclinata mult in favoarea catapultei ready-made: echilibrata, precisa, fiabila, arata bine, se recupereaza usor si e. si..long cast ...si e si atat de ieftina incat discutia nu-si are rostul.[/quote]Cred ca omul a incercat sa explice cum se poate improviza o catapulta atunci cand pe cea originala am uitat-o acasa.Oricum ideea este ingenioasa iar materialele la indemana:de peturi au grija "pescarii" ca nu cumva sa ducem lipsa iar dopuri se gasesc intodeauna la nelipsitele baterii de vin care fac parte din bagajeria oricarui pescar de crap ce se respecta!
Cristinele, te intelegem si stim ca si catapulta-pet merge...am folosit-o acum 4-5 ani cand nu prea aveai de unde sa cumperi "de-a gata"...dar de ceva vreme, decat sa stau sa decupez si sa gauresc peturi inainte sa plec la pescuit, am preferat sa dau 20 de lei, adica mai putin decat un pachet de tigari NL sau 10-12 bile Pesca Ro, si sa-mi iau o catapulta ready-made pe care deja am folosit-o (fara probleme) la cel putin 40 partide. Balanta este inclinata mult in favoarea catapultei ready-made: echilibrata, precisa, fiabila, arata bine, se recupereaza usor si e. si..long cast ...si e si atat de ieftina incat discutia nu-si are rostul.[/quote]Cred ca omul a incercat sa explice cum se poate improviza o catapulta atunci cand pe cea originala am uitat-o acasa.Oricum ideea este ingenioasa iar materialele la indemana:de peturi au grija "pescarii" ca nu cumva sa ducem lipsa iar dopuri se gasesc intodeauna la nelipsitele baterii de vin care fac parte din bagajeria oricarui pescar de crap ce se respecta!
tot timpul o sa fie pareri pro si contra,fiecare cum crede ,nu oblig pe nimeni sa foloseasca petul care este o alternativa la o catapulta cumparata din comert si atat.de ce pet de Perla,pentru ca forma se presteaza mai bine la construirea catapultei!
foarte buna prezentarea din filmuletul postat de gor965
- Dan Mitranescu
- Partener
Neamtul scrie:Si care-i cupa aia cu care naditi la 160m?Nu de alta dar majoritatea nu pot nici sa arunce cu plumb la distanta asta ce sa mai discutam de nadit.La 160m folosesc barca sa barcuta.Plantezi si momesti.Cam asta e realitatea pe balta.
Vreau sa vad si eu cum dvs naditi la 160m cu cupa.
Una e sa arunci cu plumb si fir de 0,20 160m si alta e sa arunci un bulgare de nada la distanta asta.
Ori am inteles eu ceva gresit,ori 99,99% din pescari nu stiu sa arunce cu cupa.
Nu de alta dar stiu destula lume care arunca mult mai bine decat mine si folosesc "cupe" dar la distante din astea sf nimeni nu nadeste cu catapulta/cupa si cu lanseta de nadit.
Altceva,bulgarii nu se lipesc de cupa aia ieftina din PET.Chiar si lipicioase,bulgarii se desprind usor si cupa aia din PET se si recupereaza destul de usor.
Cat despre cupa care se rupe sau nu o mai poti recupera...faci alta,e moka.
Eu am incercat sa dau un sfat . Atata tot. Reclama la produse de 20 lei nu fac ...
Legat de faptul ca se arunca cu bulgari la 160m cu o cupa de nadit ...nu vreau sa ma implic intr-o discutie inutila.
Putem sa ne intalnim si sa fac o "demonstratie" cu cea mai mare placere. Pentru mine este mult mai simplu sa-mi pierd cateva ore pe un camp decat zile pe forum . Eu pariez pe acest lucru orice suma si in schimb vreau numai o marturisire pe forum a rezultatului . Vorbesc serios.
Putem sa luam si o cupa din pet si vedem cat arunc maxim si cu aceasta . Promit ca am sa dau la fel de tare ... pentru ca vreau sa demonstrez altceva ...
Tot pentru naditul cu bulgari se foloseste asa zisul afet ( o prastie de dimensiuni mari montata pe un trepied ) . Acesta costa peste 300 euro ,iar diferenta practica intre afet si cupa de nadit este de viteza cu care se face momirea si efortul depus. Sunt foarte multi cei care il folosesc doar pentru atat ... si cum spuneam costa 300euro ...