BALTA SOLACOLU
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: BALTA SOLACOLU
de curiozitate puietul de crap a fost introdus ori s-au nascut acolo ?
din cate spuneau baietii e nascut acolo, ei au bagat de la 900 g in sus prin primavara parcaClabuc scrie:de curiozitate puietul de crap a fost introdus ori s-au nascut acolo ?
Mai bine sa taci si sa pari prost decat sa deschizi gura si sa inlaturi orice dubiu.
- cristian matei
- senior
joi 28 iulie vom face o populare cu 1000 kg crap cu media 3 kg. din toamna vor veni si exemplarele mari.
Cristian Matei
- IULIAN C
- carpZone team
Cristi,cristian matei scrie:joi 28 iulie vom face o populare cu 1000 kg crap cu media 3 kg. din toamna vor veni si exemplarele mari.
"Din toamna"...adica pana in CONCURSUL "DIN TOAMNA'' ?
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
- cristian matei
- senior
pana in acest concurs mai venim cu 1000 kg crap dar nu pot spune nimik despre talia pestilor. pana in luna octombrie nimeni nu se risca sa transporte si sa populeze cu peste mare. nu se poate umbla la balta in sensul sortarii pestelui pana in luna noiembrie.
Cristian Matei
- IULIAN C
- carpZone team
Bun asa,
Cristi te stim inca de cand s-a lansat balta si cel putin eu ,stiu ca ceea ce spui aici se va transpune in realitate,asadar putere de munca si idei cat mai creative iti doresc,pentru a veni in intampinarea noastra,a pescarilor cu lucruri cat mai atractive!
Daca se baga acum 1 tona si mai vine inca 1 tona pana in CUPA ARMONIA,va fi foarte reusit concursul,abia astept
Cristi te stim inca de cand s-a lansat balta si cel putin eu ,stiu ca ceea ce spui aici se va transpune in realitate,asadar putere de munca si idei cat mai creative iti doresc,pentru a veni in intampinarea noastra,a pescarilor cu lucruri cat mai atractive!
Daca se baga acum 1 tona si mai vine inca 1 tona pana in CUPA ARMONIA,va fi foarte reusit concursul,abia astept
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
- cristian matei
- senior
cu siguranta va iesi foarte bine acest concurs.
in curand voi posta poze de la populare si cateva filmulete. pestii au avut o medie undeva la 3 kg, cei mai mari fiind de 4 kg si cei mai mici de 2,5 kg
in curand voi posta poze de la populare si cateva filmulete. pestii au avut o medie undeva la 3 kg, cei mai mari fiind de 4 kg si cei mai mici de 2,5 kg
Cristian Matei
- cristian matei
- senior
- cristian matei
- senior