Robert Gadau scrie:Salut si multumesc, Marius,
Am inteles ...eu m-am bucurat cand am luat 2 la 500g, credeam ca il nenorocesc, cand defapt m-a nenorocit el pe mine . La ecluza de la Gogosu nu am fost, dar o sa incerc weekend-ul viitor. Aici unde ma duc eu mai vine un domn la aproximativ 10 metri in stanga mea si o omoara pe platica, are locul nadit bine si vine zilnic. Eu nu am vazut una, dar ce-i drept nici nu m-am dus la balta cu vreo mamaliga simpla ... ba a fost cu vanilie, ba anason, ba csl. Aseara am facut una simpla cu 2 parti de malai extra fin si una parte faina de grau, apa din Dunare, putina sare, putin zahar si am fiert la ea vreo ora, iar la 17:30 sunt pe balta sa o incerc. Fir intins !
Trecem pe oblete daca altceva nu merge , si nu oricum , ci la pescuitul obletelui la taparina , cu buldo ...
Am incarcat vreo 2 filmulete pe youtube , facute sapt trecuta .. la o iesire de 45 min am luat cam 2 kg de obletzoi , numa unu si unu Nu mai vorbesc despre puishorii d avat , ca-i plina Dunarea de ei ... asteptam toamna , sa inceapa ai mari sa manance , sa ne dam cu taparinele mari la ei
Toate cele bune .