Stimate domn, va asigur ca facem tot ce se poate pentru a remedia in cel mai scurt timp problemele pe care le semnalati, cat timp acestea tin de posibilitatile noastre sau depind de noi. Situatia aparuta la PV TV insa, tine de receptia satelitului, asa cum puteti vedea specificatia de pe ecran, data de decodor. Mai multe programe retransmise de acelasi satelit sunt intrerupte in acest moment. Nu raspundem de calitatea proasta sau lipsa transmisiei cauzata de fronturi atmosferice, furtuni magnetice, activitati extraterestre (nu radeti va rog, vorbesc serios). Cand puterea semnalului se va imbunatati, antena va incepe sa receptioneze de la sine.Quartz scrie:Pentru Gor965
Interesant raspuns n-am ce zice, dar odata ce o persoana plateste un serviciu, mie mi se pare normal ca aceea persoana ( abonat ) sa primeasca acel serviciu complet. Nu crezi. Mai nou nu mai este nici imagine. Probabil raspunsul va fi acelasi : asa este retransmis! sau poate gasim si o alta scuza. Sau poate sunteti seriosi si faceti ceva in asa fel incat sa putem viziona si noi emisiunile pentru care am platit. Ce ziceti? Se poate
Mentionez ca programul PVTV este un bonus pe care il oferim abonatilor si nu platiti pentru acest serviciu, de a carui fluenta, calitate si continut nu suntem raspunzatori.