or fi bune ?
Moderatori: gor965, florentiniuga
- georgemarian
- Veteran
or fi bune ?
Ma sunat un prieten vineri sa ma duc pana la el sa vad niste mulinete,se numesc caperlan M50 F.3 le are din dechatlon de cateva luni dar nu le-a scos la pescuit decat de cateva ori,arata foarte bine...si cum mulinetele pe care le-am avut erau ....chinezari am zis sa le iau de la el,mi-a zis ca pot sa ii dau bani cand am,asa oferta...si le-am luat.DVS ce parere aveti?mai lipseste inaintasul,am pus 350 m de fir 0,28....
Ultima oară modificat 17 Iul 2011, 12:16 de către georgemarian, modificat 1 dată în total.
- georgemarian
- Veteran
Re: or fi bune ?
Tot chinezarii, stai linistit. Acum depinde cu cat ai luat bucata...georgemarian scrie:si cum mulinetele pe care le-am avut erau ....chinezari am zis sa le iau de la el,mi-a zis ca pot sa ii dau bani cand am,asa oferta...si le-am luat.DVS ce parere aveti?
- georgemarian
- Veteran
da ...oricum fata de ce aveam nu i-am dat nimic,a zis sa ii dau cat vreau.Un pret?
- dragan claudiu
- Veteran
iti pot spune ca sint niste mulinete ok ,avind in vedere pretul ,in dechatlon in franta erau la 20 euro buc. si cu lanseta 42 euro,am scos crap de 23 kg cu ele si n-am avut probleme.
- georgemarian
- Veteran
Am pescuit cu milinete imi plac sunt bune.....dar totusi vreau sa imi iau unele cu baittruner ce spuneti ar fi mai bune okuma lb50?Multumesc