Tibi30 scrie:Dl.Mihut,sau Mihut,cum preferati,pozele si partida de pescuit tot ln zona Nufarul sant facute??frumoase locatii...
daca aveti timp,si placerea,lmi puteti da si mie cateva sfaturi,fiind novice ln pescuitul,ln delta...cum abordati o partida..ce nada,cum naditi,cu ce(porumb preparat sau doar lnmuiat..am lnteles ca aromele atrag maruntis..platica,babusca..)cat naditi sau daca naditi..vreau sa fac si eu o iesire peste 2 saptamani,pe dunarea veche,bucla care se face din Sf Gheorhge,si am nevoie de toate informatiile,si bunavointa voastra....bucla am lnteles de la prietenii mei care merg acolo(care de altfel sant foarte saraci ln informatii...parca le prind pestele lor..)ca nu are curent..se pescuieste cu arc naditor,la porumb...deci se poate nadi un vad...durata..as vrea sa stau cam 5-7 zile..nu pot mai mult..cunosc locurile bune...tatal meu a fost anul trecut ,,ln recunoastere" cu ei,doar sa vada locurile...dar si ajutorul vostru e binevenit...am lnteles ca trebuie sa arunci aproape de mal..10-15-20 m max...apa fiind adanca...7-8-10 m..latimea buclei ln zona 200m..
orice sfat,si pareri binevenit..multumesc anticipat celor care vor raspunde..
Cosmin ,,asa imi zic prietenii nea Ion ii mai special...
Asa ca dragul meu coleg ,sau nu stiu cum sa zic sa nu trezesc alte chestii ,eu unu de vreo cativa ani pescuiesc doar in zona Nufaru acolo am avut si satisfactii si rateuri prin butuci vorba lui nea Ion,am avut parte si de HOTI ,si vreau sa zic pescuiesc pe acolo de prin 2000,anul de apogeu al comunismului stii tu cantecul ala ,,noi in anul 2000"dar eu ca si pionier nu m-am luat dupa versurile comuniste si am avut incredere in viitorul democrat si uite unde am ajuns sa platim dari ca sa intram in DELTA ,,,BIJUTERIE '' care este a noastra a tuturor romanilor fie ei pescari ca noi sau nu, da ,ca si raspuns la intrebarea ta ,pe langa toate taxele ,adica taxa ptr. permis ,taxa ANPA ,am mai platit si taxa ptr. PERMIS DE INTRARE ,si taxa ptr intrare in Delta cu masina (10Ron per zi}de ex. din momentul cand ai trecut cu bacul de la Nufaru pe partea cealalta esti considerat in Delta }asta asa ca si informatii care si pe mine m-au cam socat ,dar drept sa-ti spun de toate acestea sa ocupat un amic de-al meu mie mi-a fost scarba sa ma ocup ptr ca eu sunt mai nationalist sau cum sa zic mai roman stii tu ,in fine una peste alta asta a fost ...iar daca vrei sa vezi sau sa stii cu ce pescuiesc ,si cu ce nadesc citeste topicul mai pe la inceput ..Te salut cu respect si-ti doresc sa ai cele mai intinse fire din lume...
![Fir intins! ---<><](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/icon_fish.gif)
---<><si ptr ca sa fie complect ,am ajuns duminica si taloanele si chitantele le-am luat de la ,,Portarul "din port mentionez ca am ajuns duminica dimineata la ora 7 si ceva .Asa ca daca ajungeti duminica informati-va ....