. Ok. In conditiile astea s-a inventat camuflajul "a la Rod".mircea62 scrie:Nu e vorba da cat tragi sau cat de colanta e nada, e vorba de configuratia substatului - pot fi mici denivelari, pietre, smocuri de iarba ... si din cauza asta poate ramane tija ridicata.
NOII PLUMBI Dan Mitranescu
Re: NOII PLUMBI Dan Mitranescu
....restul e folclor ca istorie n-are cum.
- Madalin Dirla
- Veteran
Myagi,am o intrebare,sper sa fie fara suparare,la Doripesco ai pescuit cu tija sau cu anti-tangle???miyagi scrie:. Ok. In conditiile astea s-a inventat camuflajul "a la Rod".mircea62 scrie:Nu e vorba da cat tragi sau cat de colanta e nada, e vorba de configuratia substatului - pot fi mici denivelari, pietre, smocuri de iarba ... si din cauza asta poate ramane tija ridicata.
De ce intrebi Madaline?
Majoritatea timpului cu naditoare Korda, apoi le-am schimbat cu unele cu tija si am incercat si cu plumbi de 130 cu tija.
Majoritatea timpului cu naditoare Korda, apoi le-am schimbat cu unele cu tija si am incercat si cu plumbi de 130 cu tija.
- Madalin Dirla
- Veteran
Ma gandeam ca-i posibil ca tija sa fi fost de vina..............miyagi scrie:De ce intrebi Madaline?
Da! Si eu cred ca tija a fost de vina. Am lansat-o cu betele de la tine si cred ca nu stiau sa o tina lipita de substrat .Madalin007 scrie:Ma gandeam ca-i posibil ca tija sa fi fost de vina..............miyagi scrie:De ce intrebi Madaline?
- Madalin Dirla
- Veteran
Tati,betele alea au cateva podiumuri,deci,stiu sa prinda peste ,ai incredere in ele;)miyagi scrie:Da! Si eu cred ca tija a fost de vina. Am lansat-o cu betele de la tine si cred ca nu stiau sa o tina lipita de substrat .Madalin007 scrie:Ma gandeam ca-i posibil ca tija sa fi fost de vina..............miyagi scrie:De ce intrebi Madaline?
Salut Dan,stii cumva daca tija plumbilor tai trece peste un nod albright realizat cu sufix balistic de 25 lb si fir de 28,in cazul ruperii liniei principale?
- Dan Mitranescu
- Partener
Interiorul tijei are diametrul de 2mm.david06 scrie:Salut Dan,stii cumva daca tija plumbilor tai trece peste un nod albright realizat cu sufix balistic de 25 lb si fir de 28,in cazul ruperii liniei principale?
Trece lejer nodul prin tija.
Ok,merci mult...Am sa-ti fac o vizita la mag..
- Dan Mitranescu
- Partener
Au aparut plumbii striati de 60g respectiv 80g in varianta "ecologica".
Si acestia sunt prevazuti cu sistem "autoantepare".
Preturi:
60g - 2,4lei
80g - 2,6lei
Si acestia sunt prevazuti cu sistem "autoantepare".
Preturi:
60g - 2,4lei
80g - 2,6lei
arata f bine, plus un pret mai mult decat ok....online pe unde i putem gasi?
multam''
multam''
- Dan Mitranescu
- Partener
Si acest ultim model de plumbi se afla pe stoc la magazin. Momentan pozele nu apar pe site.bufu29 scrie:arata f bine, plus un pret mai mult decat ok....online pe unde i putem gasi?
multam''
daca nu suntem din Bucuresti cum am putea comanda produse de la magazinul dumneavoastra?
- Ion Mironov
- Partener
intrii pe site si gasesti numarul de telefon acolo....suni si vorbesti ce si cum direct la magazin