![Imagine](http://static.daciaclub.ro/style_emoticons/default/god_hand.gif)
![big grin :D](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/4.gif)
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
Ptiu drace, si eu care te banuiam ca esti Goguflorentiniuga scrie:..Trebuie sa posezi o inteligenta peste medie si in special un fin simt al umorului combinat cu o buna stapanirea a naratiunii ca sa te poti exprima asa. ..
E bine. Si tu ai scapat de acuzatii.Amsterdamer scrie:Ptiu drace, si eu care te banuiam ca esti Goguflorentiniuga scrie:..Trebuie sa posezi o inteligenta peste medie si in special un fin simt al umorului combinat cu o buna stapanirea a naratiunii ca sa te poti exprima asa. .., dar daca zici ca el le are pe toate cele de mai sus ai iesit din lista mea de suspecti
![]()
Si uite cum ai zis prea repede HOP!Amsterdamer scrie:Ptiu drace, si eu care te banuiam ca esti Goguflorentiniuga scrie:..Trebuie sa posezi o inteligenta peste medie si in special un fin simt al umorului combinat cu o buna stapanire a naratiunii ca sa te poti exprima asa. .., dar daca zici ca el le are pe toate cele de mai sus ai iesit din lista mea de suspecti
![]()
Ai dreptate, eu nu stapanesc naratiunea...florentiniuga scrie:E bine. Si tu ai scapat de acuzatii.Amsterdamer scrie:Ptiu drace, si eu care te banuiam ca esti Goguflorentiniuga scrie:..Trebuie sa posezi o inteligenta peste medie si in special un fin simt al umorului combinat cu o buna stapanirea a naratiunii ca sa te poti exprima asa. .., dar daca zici ca el le are pe toate cele de mai sus ai iesit din lista mea de suspecti
![]()
Pentru ca Gogu este un personaj foarte charismatic.pharaoh scrie:De ce incercati sa-l imitati? Un Gogu e de ajuns
Daca o persoana precum miyagi care are educatia formata si dupa cum se vede treaba este una peste medie ,cade in pacatul imitatiei jargonului ,atunci ce pretentii putem avea de la un tanar pescar la inceput de drum?miyagi scrie:Si ca sa revenim la normal sa poate Breh Nea Gogule sa te intorci pa blog ca te faci vinovat ca ne-ai privat pa unii da legtura. Acu te intzalasai ca fusashi banat, da` gata! acu treci la treaba.
Asa este ,un pamflet este un pamflet dar tehnica pamfletului (atentie nu mesajul ci doar modul de expunere) poate fi perceputa de oricine , nu neaparat de "un critic literar specializat in pamflet"uri" ,SIC.miyagi scrie:Baieti un pamflet e un pamflet. Are caracterul sau, iar daca gasesti necesar sa-i combati tehnica trebuie sa fi cel putin un critic literar specializat in pamflet"uri".
probabil ca si ptr ca sa aprecieziflorentiniuga scrie:
Trebuie sa posezi o inteligenta peste medie si in special un fin simt al umorului combinat cu o buna stapanire a naratiunii ca sa te poti exprima asa. .
Sincer imi pare rau sa aud ca esti frustrat ,iti doresc sa depasesti momentul.miyagi scrie:.Sau oare si miyagi se da-n pamflet?[ quote ]
Corect Nea Mircea! Miyagi se da in pamflet. E satul de cat de ursuza, capricioasa si aiurea e viata asta.
Asta chiar ca imi place ,SUPERmiyagi scrie: Si lu` Paleologu, Patapievici & CO foarte multa BAFTA.
Asta chiar ca imi place ,SUPERmiyagi scrie: Si lu` Paleologu, Patapievici & CO foarte multa BAFTA.
Clabuc scrie:probabil ca si ptr ca sa aprecieziflorentiniuga scrie:
Trebuie sa posezi o inteligenta peste medie si in special un fin simt al umorului combinat cu o buna stapanire a naratiunii ca sa te poti exprima asa. .