ciurila
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- roataclaudiu
- senior
ciurila
ati fost la ciurila jud cluj? am auzit ca s-a prins bine anul trecut
stie careva cit e taxa ?
stie careva cit e taxa ?
CS Ovidius
Mare...exagerat chiar...era cam 100 de lei pe zi...sau 50 lei pe zi....dar sansele sa prinzi ceva erau aderant de mici...S-a prins in primavara chiar cand s-a populat si s-a dat drumu apoi cu mari intermitente se mai prindea bine. Pentru mine ca pescar de stationa nu prezinta interes, deoarece taxa este mare iar eu pescuiesc in regim C&R...
O nada buna incepe cu o minte limpede....
- roataclaudiu
- senior
- roataclaudiu
- senior
uitati de ciurila ma baieti.cu ce taxa este acolo te duci pe lacuri mult mai tari.MISU scrie:Am fost in trecere in toamna cand se dadea voi cu barca la plantat.De la pescari am inteles ca sa prins crap2-5kg.
bineinteles pe multe se adopta stilul c&r,dar din pct.meu de vedere este cel mai frumos stil de pescuit.
ce poate fi mai frumos sa-l prinzi,sai dai drumul si dupa cateva sapt,luni sa-l prinzi din nou dar cu cateva sute de grame mai mult.si tot asa.
trebuie sa-i respectam,pt ca ei sunt scopul pt care am inceput sa pescuim.
Apropo, am fost la pescuit la Mica, judetul Cluj, langa Dej pe un lac plin de crapi mari, caras, somn, stiuca, biban, oblete....si cand am mers a doua oara am fost refuzat, nu mi s-a dat voie sa pescui pentru ca "data trecuta cand ai fost ai nadit cu viermi si ai otravit pestii si au murit" citat din paznicul lacului...Asa ca....am ramas perplex... :shock: :shock: :shock:
- florentiniuga
- Master Admin
- floringula
- membru activ
astai buna :roll: :roll:RaduDan scrie:Apropo, am fost la pescuit la Mica, judetul Cluj, langa Dej pe un lac plin de crapi mari, caras, somn, stiuca, biban, oblete....si cand am mers a doua oara am fost refuzat, nu mi s-a dat voie sa pescui pentru ca "data trecuta cand ai fost ai nadit cu viermi si ai otravit pestii si au murit" citat din paznicul lacului...Asa ca....am ramas perplex... :shock: :shock: :shock:
ideea e ca erau incredibil de multi obleti...si dupa ce am nadit cu nada am nadit cu porumb mult si viermi...asa cate 10-15 la 10 minute ca sa tin obletii sus...si de aici i-a venit ideea ca eu i-am intoxicat...Dar avand in vedere suprapopulatia de crap si suprafata restransa si comportamentu crapului...va dati seama ce s-a intamplat de fapt...
trebuia sa-i spui ca erau vaccinati.floringula scrie:astai buna :roll: :roll:RaduDan scrie:Apropo, am fost la pescuit la Mica, judetul Cluj, langa Dej pe un lac plin de crapi mari, caras, somn, stiuca, biban, oblete....si cand am mers a doua oara am fost refuzat, nu mi s-a dat voie sa pescui pentru ca "data trecuta cand ai fost ai nadit cu viermi si ai otravit pestii si au murit" citat din paznicul lacului...Asa ca....am ramas perplex... :shock: :shock: :shock: