Foarte urat, te rog sa ma crezi si daca tot crezi ca "forumu asta ie o platforma de cunoastere si informare " de ce alegi cuvinte grele si mai cu seama de ce alegi sa te exprimi absolut incorect din punct de vedere gramatical si literar? Un personaj asa charismatic si poate si priceput in ale pescuitului sigur are o mare influenta in randul tinerilor care se pare ca nu au de la cine invata limba noastra scrisa si vorbita.Multi dintre ei nu evolueaza mai sus decat nivelul chat-ului acolo unde numele proprii se scriu cu minuscule,nu exista conjugari ,acorduri si comunicarea de cele mai multe ori tinde catre zero.Parerea mea personala este ca poti fi la fel de charismatic si scriind corect romaneste ,spun asta pentru ca ti-am citit absolut toate "compunerile" de pe blog si mi-au placut si ca idee si comunicare ,nici macar nu am tinut cont de faptul ca sunt scrise incorect gramatical si literar. Si nu ,nu sunt Funeriu dar am totusi rugamintea sa-i indrumam pe cei tineri spre bine si nu spre o alta forma de comunicare , asa incat poate la anul rezultatele la bac se vor schimba in bine.gogu steriade scrie: Bre nea Yoane, io am coaie ......... sa avem pardon da rolu la forumu asta ie un pic mai complex si io gsesc da cuvinta ca ie o platforma da cunoastere informare si comunicare
Urat tare urat ,desi sunt de acord cu faptul ca niciun potential cumparator nu are dreptul sa denigreze marfa vanzatorului ,ca tehnica de negociere ,nu pot fi de acord cu exprimarea aceasta chiar daca vine ca raspuns la un post anterior.Astfel ne autoincluzi pe noi toti ceilalti in multimea ta vida.yo_yon scrie:Ma asta tare in coaie precum zici, pai daca era asa cum zici , l.................cred ca-ti iau la sula si toti stramosii nu numai neamurile !!!Si sincer chiar m-ai facut curios si as vrea sa te cunosc personal sa vad cu cine am de-a face si cat de mari le ai coaiele , ca poate le duci pe vreun carucior !!!
Oricum, ai de grija sa nu calci pe ele ,daca le ai asa mari !!!
Fiti buni si sa aveti numai firele (si nu firile) zbuciumate.