Infopescar Radio Show
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
Infopescar Radio Show
Emisiunea de pescuit de la Renegade Radio cu Florentin si Tibi, are o scurta dar odihnitoare vacanta luni 06-06-2011.
De saptamana viitoare reintram in normal.
Scuze si multumiri pentru intelegere.
De saptamana viitoare reintram in normal.
Scuze si multumiri pentru intelegere.
-
- VIP+++
Re: Infopescar Radio Show
cum vacanta ? si mie cine imi mai canta dedicati ? asa ceva ie inadmisibil ! duduia Ada este ?
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
Duduia Ada te saluta de pe insoritele plaje ale bulgariei. Dedicatiile se reporteaza lunea viitoare. Orice piesa o sa cante de doua origogu steriade scrie:cum vacanta ? si mie cine imi mai canta dedicati ? asa ceva ie inadmisibil ! duduia Ada este ?
-
- VIP+++
salutarile mele pline da respect si admiratiune pana peste putinta lu duduia Ada care sper ca mia simtit lipsa luni seara cand nam mai stat sa descarcam si noi o amintire sio vorba buna de duh !
pssss
ia zi vere bulgaroaicele face toples cu sutienu pa ele sau fara sutien ? ca am auzit o vorba ca nu prea le duce capu !
pssss
ia zi vere bulgaroaicele face toples cu sutienu pa ele sau fara sutien ? ca am auzit o vorba ca nu prea le duce capu !
Topless la bulgaroaice e expunere fara palarie. Ca aia e top pentru bulgari. Sutienul e undeva la mijloc, deci plaja fara sutien e midleless.gogu steriade scrie:salutarile mele pline da respect si admiratiune pana peste putinta lu duduia Ada care sper ca mia simtit lipsa luni seara cand nam mai stat sa descarcam si noi o amintire sio vorba buna de duh !
pssss
Astazi de la 20:00 Florentin si tibi va asteapta la o noua editie live de Infopescar Radio Show.
Gogu si Amstel-damer astept sugestii de muzica pentru diseara.
Tibi,
In primul rand multumesc pentru dedicatia muzicala - nu am apucat sa o ascult in direct - de aceea te rog sa-mi spui formatia/melodia sau un link unde sa pot sa o ascult.
"Rolul" meu de interim dj la "fishingmaxclub", dupa cum ai observat, s-a incheiat de mai mult timp - Gogu a ramas pe metereze si el cunoaste mult mai bine preferintele majoritatii ascultatorilor, deci trebuie sa mergi pe mana lui....aia cu ghiul de aur de 1kil... si 7 diamante... (lunea am zi lunga si ajung acasa la 20:15, deci dupa ce incepeti voi emisiunea)
Fire-ntinse si armonizate! ...si poate-l faci pe Florentin ca in urmatoarea emisiune sa nu mai bata campii ci...baltile!
In primul rand multumesc pentru dedicatia muzicala - nu am apucat sa o ascult in direct - de aceea te rog sa-mi spui formatia/melodia sau un link unde sa pot sa o ascult.
"Rolul" meu de interim dj la "fishingmaxclub", dupa cum ai observat, s-a incheiat de mai mult timp - Gogu a ramas pe metereze si el cunoaste mult mai bine preferintele majoritatii ascultatorilor, deci trebuie sa mergi pe mana lui....aia cu ghiul de aur de 1kil... si 7 diamante... (lunea am zi lunga si ajung acasa la 20:15, deci dupa ce incepeti voi emisiunea)
Fire-ntinse si armonizate! ...si poate-l faci pe Florentin ca in urmatoarea emisiune sa nu mai bata campii ci...baltile!
Radio Infopescar
Astazi 27 iunie de la ora 20:00 Florentin si Tibi va asteapta la o emisiune de analiza la rece a C.N. 2011.
La telefon , managerii loturilor implicate in finala, precum si alte persoane din fenomen.
Alte subiecte: Cupa Armonia, si concursuri viitoare. http://www.radioul.ro
La telefon , managerii loturilor implicate in finala, precum si alte persoane din fenomen.
Alte subiecte: Cupa Armonia, si concursuri viitoare. http://www.radioul.ro
-
- VIP+++
domne mai surprins neplacut cand nai putut sal numesti pa numele lui pa Salman Khan ! asa ceva ie inadmisibil la un posta da radio care este media ! si Boliud e mare Media ! Iar Salman Khan e una dantre inimile principale da la Boliud ! Pai ce facem ? ne batem joc da cea mai tare industrie muzicala da pa glob ! lasa ca fac io instructie cu voi ca asa nu mai merge ! cine ghiceste in ce tara a filmat Salman Khan filmu da mai jos are o naveta da bere ! dan partea lu ala dan Olanda , cum ai zice , Amsteldamer !
pss
data vitoare cand vin in emisiune la voi si nu stiti cine sunt ati terminato cu mine !
psssssss
io sant cel mai mare fan da indianpop si alte stiluri muzicale in afara da manele ! io si cu Konecter , ala care sa dus la MTV si lea zis pa tricou : SUNT TIGAN , Bah !!!
pss
data vitoare cand vin in emisiune la voi si nu stiti cine sunt ati terminato cu mine !
psssssss
io sant cel mai mare fan da indianpop si alte stiluri muzicale in afara da manele ! io si cu Konecter , ala care sa dus la MTV si lea zis pa tricou : SUNT TIGAN , Bah !!!
Gogule,mie nu mi se arata nimic.Unde e filmu'?
Emisiunea de astazi 11 iunie 2011, de la ora 20:00. Are invitati telefonici interesanti, si surprize
- Alexandru Mihai
- Veteran
Ce avem la radio azi?
Despre concursurile incheiate, despre cele viitoare, si informatii despre balti. Dar cu siguranta sunt si alte subiecte.Alexandru Mihai scrie:Ce avem la radio azi?
Astazi 25 iulie 2011 de la orele 20:00 cu Florentin si Tibi.
Va asteptam
Va asteptam
LIVE! Infopescar Radio Show!
Chiar acum la www.radioul.ro
Chiar acum la www.radioul.ro