muntean scrie:domnilor,nu se va mai intampla,va rog sa ma iertati!ma cam luat valul.referitor la DUNARE,vreau si eu sa ma simt rege cateva zile,o sa pun in practica tot ce am acumulat de pe acest forum,unde posteaza probabil cei mai buni pescari.in alta ordine de idei cine va veni la garla-mare in perioada 10-24 iulie ma va gasi la fantana pescarilor sau observator cum se mai zice,il poftesc la o palinca de bistrita.cu respect
muntean , am info foarte clare si precise ca la Pristol , seara , dupa ora 5 jumate pana la ora 21.30 , pe placa , merge foarte bine scobarul la viermisor si uneori mamaliga . Nu peste tot , sunt anumite locuri destinate scobarului , dar acolo chiar merge . Intr-o zi slaba se ia minim 5 kg . Poti incerca asta si la Grla Mare ... gaseste locul potrivit pentru scobar si daca ai placa , nu ezita sa incerci .
Poti incerca tot la scobar si pe arici sau feeder , de asemenea . Anul trecut , in timp ce altii luau scobar pe placa , eu luam pe arici si feeder intrucat nu detin o astfel de placa .
referitor la palinca ... cred ca ar trebui sa ai provizii klumea ...
![smile :)](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/1.gif)
" prietenii stiu de ce "
Toate cele bune .
PS : poate spre mirarea unora , la Pristol inca se ia scrumbie ... nu f multa , dar se mai prinde ... dimineata de la 5 jumate pana pe la 7 jumate ..8 ... si seara dupa ora 7 ... poti incerca si la scrumbie , daca nu ai activitate - taparine galbene , rosii , albe , verzi fac treaba buna .