Taxe pe balti
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Taxe pe balti
Va rog sa-mi spuneti si mie taxele de pescuit pe lacurile Tancabesti,Darvari,Moara Vlasiei si alte balti din Buc. Vreau sa fac un pescuit adevarat,nu ma intereseaza cat peste se retine eu oricum nu retin nimic sunt pescar sportiv.Inca un lucru as vrea sa dau si noaptea,se poate pe aceste balti? Merg cu grupa mea de pescari si vrem sa stam mai multe zile,asta la primavara. Va multumesc!
- DonPeppino
- junior
Taxe...
As dori sa stiu si eu cateva taxe la cateva balti din Bucuresti...Si care ar fi acelea inafara de IOR si Tineretului...multumesc
Re: Taxe...
lacul grivita25ron;lacul baneasa 25ron. astea au fost preturile de la sfarsitul sezonului trecut.DonPeppino scrie:As dori sa stiu si eu cateva taxe la cateva balti din Bucuresti...Si care ar fi acelea inafara de IOR si Tineretului...multumesc
respecte.
Ultima oară modificat 05 Ian 2008, 14:16 de către cornel G, modificat 1 dată în total.
Re: Taxe pe balti
tancabesti 1 100/150ronBerty scrie:Va rog sa-mi spuneti si mie taxele de pescuit pe lacurile Tancabesti,Darvari,Moara Vlasiei si alte balti din Buc. Vreau sa fac un pescuit adevarat,nu ma intereseaza cat peste se retine eu oricum nu retin nimic sunt pescar sportiv.Inca un lucru as vrea sa dau si noaptea,se poate pe aceste balti? Merg cu grupa mea de pescari si vrem sa stam mai multe zile,asta la primavara. Va multumesc!
darvari 100 ron
moara vlasiei 50 ron
atentie sunt si ceva reguli,respectiv;montura un singur carlig,saci de primire,minciog plasa ecologica... etc
preturile sunt cele folosite in sezonul trecut.
- florentiniuga
- Master Admin
- gabi neamtu
- senior
Re: Taxe...
[quote="DonPeppino"]As dori sa stiu si eu cateva taxe la cateva balti din Bucuresti...Si care ar fi acelea inafara de IOR si Tineretului...multumesc
se deschide pe 2008 pe herastrau, grivita a ramas cea mai buna si ca pret si ca peste ,e voie si noaptea anul acesta pe aceea o calc si anul trecut am fost de 5-6 ori
se deschide pe 2008 pe herastrau, grivita a ramas cea mai buna si ca pret si ca peste ,e voie si noaptea anul acesta pe aceea o calc si anul trecut am fost de 5-6 ori
- Roman Marian
- utilizator
As dori daca se poate si este cineva amabil sa ma informeze si pe mine cat este taxa de pescuit la DORIPESCO si de cand se poate merge ........cateva reguli ceva?.........si daca se fac capturi....va multumesc anticipat
- gabi neamtu
- senior
anul trecut era 120 ron/24 ore capturi de 1.5kg /buc nenumarate cei din bucuresti am cam taiat-o de pe listaRoman Marian scrie:As dori daca se poate si este cineva amabil sa ma informeze si pe mine cat este taxa de pescuit la DORIPESCO si de cand se poate merge ........cateva reguli ceva?.........si daca se fac capturi....va multumesc anticipat
- Roman Marian
- utilizator
Multumesc foarte mult pt indicatii,ce balta mi-ati recomanda,sunt un incepator,deci caut o balta "buna" si cu putine pretentii daca se poate pe langa brasov..........am cam multe pretentii pentru un incepator nu? .....multumesc
Topicul se numeste TAXE PE BALTI daca doriti sa aflati ce balti ''bune'' sunt pe langa BRASOV atunci deschideti un topic in care sa solicitati aceste informatii
Cu stima COLEMAN
Topicul se numeste TAXE PE BALTI daca doriti sa aflati ce balti ''bune'' sunt pe langa BRASOV atunci deschideti un topic in care sa solicitati aceste informatii
Cu stima COLEMAN
- Roman Marian
- utilizator
MULTUMESC
- Madalin013
- membru activ
balta de la Malu jud. gurgiu dak stie cineva care mai e taxa si conditiile de pescuit ?
[quote="Roman Marian"]Multumesc foarte mult pt indicatii,ce balta mi-ati recomanda,sunt un incepator,deci caut o balta "buna" si cu putine pretentii daca se poate pe langa brasov..........am cam multe pretentii pentru un incepator nu? .....multumesc
reci 50 ron/24h,padureni(moacsa)50 ron/24H si e relatv f aproape de bv
reci 50 ron/24h,padureni(moacsa)50 ron/24H si e relatv f aproape de bv
- stoica razvan
- membru activ
balti din telorman taxe stie cineva?
- stoica razvan
- membru activ
chiar nu stie nimeni?multumescstoica razvan scrie:balti din teleorman taxe stie cineva?