Tu mai bine inveti sa scrii cu cratima si cu litera mare la inceputul propozitiei.Poate este de kkt limba romana dar nu merita canibalizata chiar in ultimul hal.jirosmarius scrie:sincer....nu am treaba cu nimeni.da de ce va tot baga ti toti in marfa omului.este un forum pt vanzari nu pt chibiti,lasa ti omul sa si vanda marfa nu va da in cap.daca vreti cumparati daca nu, nu va baga ti.parerea mea...am patit la fel si nu ti pica bine.sunt alaturi de tine omule.rog moderatorii pe viitor sa tina cont si de parerea mea,care cred ca e una altruista si sa treaca parerile celor neinteresati la feed back si sa nu i strice omului placerea de a mai posta ceva pe sait ul de vanzari...ms
Vand...
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Re: Vand...
Nu mananc peste!
....bv!jirosmarius scrie:Bai edward cacasvili ce esti ce treaba ai tu cu site ul asta si cu cei care cumpara si vand aici...vezi ti de rahatul din capul tau profesor de limba romana ce esti..ca pescar esti zero....minca ti ar mata,p...a....imi cer scuze de la moderatori da nu i suport pe ratatii astia...
cine este interesat sa sune... si rezolvam cumva sa fie bine pt toti...
vandut.... direct pe balta, omu le-a pipait si iua placut.
multumesc se poate inchide.
multumesc se poate inchide.