balta izvoru-giurgiu
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- valentin...
- Veteran
balta izvoru-giurgiu
stie cineva de balta izvoru?am inteles ca e prin giurgiu si taxa e de 100 ron 24h si poti da cu 7 lansete
daca ma poate ajuta cineva cu informati as vrea sa ajung pe acolo so vrea sa stiu daca se merita
va multumesc
daca ma poate ajuta cineva cu informati as vrea sa ajung pe acolo so vrea sa stiu daca se merita
va multumesc
Re: balta izvoru-giurgiu
E o balta foarte dificila, cu caras mare de la 400 grame in sus si crapi salbatici destul de imbracati, insa nu e densitate mare la niciunul dintre ei. Problema mare sunt racii care te fac muci, poti sa dai si la plastice ca tot te distrug. In schimb peisaj foarte frumos.
Parerea mea e ca nu merita 200 km dus intors. Taxa, daca nu ma insel, e mai mare.
Parerea mea e ca nu merita 200 km dus intors. Taxa, daca nu ma insel, e mai mare.
- valentin...
- Veteran
nu a fost nimeni pe izvoru sau izvoarele-giurgiu?
- Butaru Gabriel
- Veteran
Am fost pe 5-6 August pe aceasta balta, taxa este de 100 lei 24 ore la plantat sa prins 10% Novac, 10% Caras, 80% Racivalentin... scrie:nu a fost nimeni pe izvoru sau izvoarele-giurgiu?
- valentin...
- Veteran
mersi mult pentru informatie
vad ca zona e tare frumoasa si merita sa merg
taxa e 100 pe 24 de ore?si cate lansete ai voie?
mersi
vad ca zona e tare frumoasa si merita sa merg
taxa e 100 pe 24 de ore?si cate lansete ai voie?
mersi
- Butaru Gabriel
- Veteran
5 lansete
- claudiu_verde
- membru activ
Am fost si eu pe aceasta balta.Peste are insa e cam rar si nu asa mari.Ce pot sa va spun insa este ca am fost de trei ori si de fiecare data am luat peste.Acum sa nu credeti ca sunt eu asa bun insa cred ca am avut noroc si am si insistat pe ele.Prima oara am luat ciortani la 1,5 pana la 2,5 ,cam 5 bucati.A doa oara am luat chinezesc ,unul la 4 si altul la 5 kg.A treia oara am luat un ciortan la 2 si altul la 3kg.Ca un sfat: nu va duceti la sfarsit de saptamana,si,schimbati momeala cat mai des.Si apropo balta se numeste Izvoarele ,nu Izvoru.Fire intinse!!!
- valentin...
- Veteran
buna seara
balta de numeste izvoru,nu are nici o legatura cu izvoarele, s-au sar putea sa fie o legatura,ambele balti contin foarte multi raci si daca nu plantezi nu are rost sa te duci,pentru ca nu o sa prinzi nimic.....
claudiu...azi am venit dupa movilita 2 am dat la saculti solubili,am luat un crap la 4kg si in rest nimic,dar a mers foarte bine carasu la undita am luat 23 de bucati intre 400g si 1200g....taxa 50 ron pe zi ai voie 5 lansete si taxa de plantat 50 lei...ai voie sa iri 10 kg,caras fara limita....
balta de numeste izvoru,nu are nici o legatura cu izvoarele, s-au sar putea sa fie o legatura,ambele balti contin foarte multi raci si daca nu plantezi nu are rost sa te duci,pentru ca nu o sa prinzi nimic.....
claudiu...azi am venit dupa movilita 2 am dat la saculti solubili,am luat un crap la 4kg si in rest nimic,dar a mers foarte bine carasu la undita am luat 23 de bucati intre 400g si 1200g....taxa 50 ron pe zi ai voie 5 lansete si taxa de plantat 50 lei...ai voie sa iri 10 kg,caras fara limita....
Valentin,cred ca fac o confuzie,desi din poze baltile arata la fel.Eu vorbesc de balta din satul Izvoarele,la iesirea din sat ,dupa CAP te lasi pe stanga.Tu de care vorbesti?Si ,da, ai dreptate, este plina de raci,dar are mult chinezesc.valentin... scrie:buna seara
Aici cred ca se vobeste de balta de pe ruta Giurgiu, in centru dreapta apoi Gogosari - Draghiceanu - Izvoru. Nu??
- valentin...
- Veteran
da izvoru e pe ruta giurgiu si balta izvoarele este pe ruta soseaua Alexandria si la Ghimpati faci stanga...