swingere
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Re: swingere
nu inteleg faza cu ereoarea si cu numarul? de unde esti ? ceva poze poti sa pui?
Mai bine sa taci si sa pari prost decat sa deschizi gura si sa inlaturi orice dubiu.
pai prima data am pus la numar in loc de 0722744788 0722755788 fara sa veau ,am crezut ca m-ai sunat pe numarul acela . dar am modificat anuntul .pozele nu cred ca isi au rostul pentru ca sunt din bucuresti secator 4 de pe langa piata sudului si cred ca cel mai bine ar fi sa vi la mn ca poate te mai intereseaza si alt ceva\
ew zic ca ar fii mai bn sa-mi lasi un numar de tell sau sa ma suni pentru ca nu pot sta toata ziua in fata Pc-ului si mi-ar fi mai lejer
ew zic ca ar fii mai bn sa-mi lasi un numar de tell sau sa ma suni pentru ca nu pot sta toata ziua in fata Pc-ului si mi-ar fi mai lejer
am incercat sa incarc cateva foto dar imi spune ca sunt pre mari
daca chiar vrei poze cu swingeri da-mi adresa de e-mail shi le trimit acolo
daca chiar vrei poze cu swingeri da-mi adresa de e-mail shi le trimit acolo
mrncstn@gmail.com
0766543959
doar sambata sau duminica as putea ajunge sa vad ce mai ai, insa daca ai cum sa trimiti poze te rog sa le pui pe adresa de email.
Cu stima
0766543959
doar sambata sau duminica as putea ajunge sa vad ce mai ai, insa daca ai cum sa trimiti poze te rog sa le pui pe adresa de email.
Cu stima
Mai bine sa taci si sa pari prost decat sa deschizi gura si sa inlaturi orice dubiu.
Se poate inchide.
Multumesc
Multumesc