nea MIRCEA matale astepti sau te duci,,,,????la stiuca?craparulsef scrie:Pentru cei ce nu au ştiut ... se poate pescui la ştiucă începând cu data de 27 martie 2011 !!!
Pentru anul 2012 prohibiţia la ştiucă este pe o perioadă de 40 zile ... 15.02.2012 - 26.03.2012.
STIUCA IN DELTA DUNARII !!!
Moderator: Sebastian
Re: STIUCA IN DELTA DUNARII !!!
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
- craparulsef
- Veteran
Dacă te referi la a aştepta data de 27.03.2011, da, în mod sigur şi ceva pe deasupra, până se mai încălzesc puţin apele ... o singură dată în viaţă am încălcat legea privind perioada de prohibiţie ... cu ceva ani în urmă, am mers evident cu frică la pescuit, cu o fixă, chipurile nu mai rezistam să stau acasă şi am încercat nu ştiu ce draq de montură să tai cu briceagul pe baltă. M-am tăiat atât de rău la mâna stângă, încât până şi azi sufăr în perioada rece de iarnă ... mi-am secţionat şi un nerv, iar de atunci m-am jurat că nu mai merg la peşte, în perioada de prohibiţie !!!sorprodan scrie:...
nea MIRCEA matale astepti sau te duci,,,,????la stiuca?
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
maestre , nimic nimic,,,,,,,,,,,,,,????
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
- craparulsef
- Veteran
Cel mult 2-3 pe o partida de cateva ore .... in general nesemnificativ ....
- craparulsef
- Veteran
Una mai rasarita prinsa joi ... saptamana asta !!!sorprodan scrie:maestre , nimic nimic,,,,,,,,,,,,,,????
eu am prins o lebada din urma,,,,ce e frumos e faptul ca ea ,lebada , a fost ranita o iarna mai demult si nu putut sa zboare iar din bunavointa unora a iernat pe acest canal si se pare ca nu a uitat locul,,,,,,
- craparulsef
- Veteran
Si ai eliberat-o ? C&R ?sorprodan scrie:eu am prins o lebada din urma...
am ajuns-0 din urma bre,,,,,,,,,,,,craparulsef scrie:Si ai eliberat-o ? C&R ?sorprodan scrie:eu am prins o lebada din urma...
- craparulsef
- Veteran
Deja se poate pescui cu rezultate foarte bune la stiuca !!!
- craparulsef
- Veteran
Pentru cei ce intentioneaza sa vina in delta pentru un pescuit la stiuca ... va informez ca lacurile Bijan, Lumina, Puiu, Rosu, Rosulet, Tataru si jepcile alaturate lor, sunt improprii pentru pescuit, apa foarte scazuta, tulbure (alge), traseele pline de iarba pana la suprafata ....
uite nea MIRCEA un vobler facut de un prieten a dat clasa la rapala salmo si la multe cunoscute ,,,,,ce zici?
e si poza cu una dintre dintoase,,,,,,
- pescarugigel
- membru activ
Va salut, Domnilor! Am vazut ca a aparut un "Proiect de ordin ...". Sa-nteleg ca daca se aproba in aceasta forma, nu se va mai putea pescui pe lacul Tataru si nici pe canal,de la intersectia cu "Cordon litoral" pina la lac? Sint locuri bunicele de stiuca.http://pescarhoinar.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=16craparulsef scrie:Pentru cei ce intentioneaza sa vina in delta pentru un pescuit la stiuca ... va informez ca lacurile Bijan, Lumina, Puiu, Rosu, Rosulet, TATARU...
nea MIRCEA uite bre ce am patit de mi-am cumparat slidere,,,,,s-a rupt batul de cat de grasa era stiuca acum iar alti bani pe lanseta ,,,,, numai eu stiu cat de tare a dat nebuna,,,,,,de a rupt bunatate de bat
- Valentin_G
- junior
Buna ziua,
Va rog imi puteti recomanda niste locuri de pescuit la stiuca in apropiere de Stantu Gheorghe? Lacul Rosu este la indemana? Voi calatori acolo la sfarsitul lunii iulie. Va multumesc.
Valentin
Va rog imi puteti recomanda niste locuri de pescuit la stiuca in apropiere de Stantu Gheorghe? Lacul Rosu este la indemana? Voi calatori acolo la sfarsitul lunii iulie. Va multumesc.
Valentin