Suport pentru forfacuri
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- ceangau alexandru
- membru activ
Suport pentru forfacuri
Vreau sa cumpar suport pentru forfacuri ca cea de pe imaginea atasata!!!! Vezi Picture.jpg Cine ma poate ajuta?
Re: Suport pentru forfacuri
in BUCURESTI se gaseste mai peste tot
VAPORU PLUTESTE DAR CU PISICA NU POTI SA BATI CUIE
- ceangau alexandru
- membru activ
....Va multumesc...daca stiti sigur unde... !!!???
- Madalin Dirla
- Veteran
Puteti gasi si la magazinele de pescuit online(dupa parerea mea,fox este nr.1).........comandati de acasa !!ceangau alexandru scrie:....Va multumesc...daca stiti sigur unde... !!!???
- ceangau alexandru
- membru activ
....am cautat pe net... carpio..sip carp..fisela ...totalfishing...pescuit la crap...senzor... carp fishing...la pescuit.net...... si nimic ...!!!!...
cautam si noi si ti transmitem unde poti gasi
VAPORU PLUTESTE DAR CU PISICA NU POTI SA BATI CUIE
- Madalin Dirla
- Veteran
v-am trimis un MP. ,daca vreti v-il iau eu de aici si il trimit la SF. GHEORGHE................numai ca cel de la fox este in jur de 150 lei............Fir in drill!!
- iulian petre
- Veteran
ceangau alexandru scrie:....Va multumesc...daca stiti sigur unde... !!!???
----------
cel din poza e un suport de "2 bani" care dupa cateva utilizari incep sa-i iasa arcurile din el....ca pret undeva pe la 6-8 ron . in bucuresti se gaseste pe la magazinele de "baboieri" ....daia nu gasiti pe alte siteruri online .
ps. am avut si eu dar am vazut diferenta cand mi-am luat FOX ...3 in cutia lor pt. aproximativ 100 de fortfaturi....... dar costa cam mult 140 ron set de 3 in cutia lor s-au 500 ron bucata pt.32 fortfaturi.
- ceangau alexandru
- membru activ
500 ron bucata......????? pt 32 forfacuri...????iulian petre scrie:ceangau alexandru scrie:....Va multumesc...daca stiti sigur unde... !!!???
----------
cel din poza e un suport de "2 bani" care dupa cateva utilizari incep sa-i iasa arcurile din el....ca pret undeva pe la 6-8 ron . in bucuresti se gaseste pe la magazinele de "baboieri" ....daia nu gasiti pe alte siteruri online .
ps. am avut si eu dar am vazut diferenta cand mi-am luat FOX ...3 in cutia lor pt. aproximativ 100 de fortfaturi....... dar costa cam mult 140 ron set de 3 in cutia lor s-au 500 ron bucata pt.32 fortfaturi.
- Marian Constantin
- Veteran
probabil a vrut sa spuna 500 mi vechiceangau alexandru scrie:500 ron bucata......????? pt 32 forfacuri...????iulian petre scrie:ceangau alexandru scrie:....Va multumesc...daca stiti sigur unde... !!!???
----------
- ceangau alexandru
- membru activ
......50 RON...asa da ...!!!!
- iulian petre
- Veteran
scuze pt 500 ron...e 50 ron si pt "FORTFACURI" ...E FORFAC ... ...din graba mai greseste omul dar ideea a fost inteleasa.
- gabi neamtu
- senior
este 38 ron - la oferta