Marian Constantin scrie:
motivul principal al plecarii mele din clubul Gl a fost de a nu sta capra la comanda Apcr-ului
se pare ca am avut dreptate si n am suferit de " scenarita cronica "
==========
mai bine taceai Mary si nu mai faceai aceste afirmatii la adresa noastra ca am convenit sa ne ignoram .
Sa lamurim unele lucruri
- Marian Constantin a fost exclus din clubul Green Lake pentru indisciplina dar i sa oferit sansa sa demisioneze .(acum imi pare rau ca i-am oferit acesta sansa )
- Nu am facut nici o intelegere cu nimeni si am pescuit cum am stiut noi mai bine . Cu un lot care jumatate nu mai pescuise pe Tancabeati si cealalta jumatate a pescuit "din amintiri" (eu cu George nu am pescuit anul asta nici o data si anul trecut o singura data ). Daca chiar vroiam sa ajut pe Nexgen incercam sa/l ajung pe Mitraneascu ca era doar la 10 kg de mine dar nu s/a putut . Scenarite ca am ajutat pe X sau Y o sa fie mereu pentru ca este foarte greu sa recunoasteti ca lotul cel mai bun a fost Nexgen si ca ne/a dat o lectie de pescuit . Pe alta balta alta era situatia ... MI-e nu mie greu sa recunosc ca am fost lotul cel mai slab aliniat la Tancabesti cu pescari tineri fara experienta dar dornici de afirmare . Daca se desfasura in alta parte finala aveam sanse mult mai mari dar aici unde toti cunosteau locurile ca in palma si pescuiesc de 5-6 ani pe acesta balta este greu sa/i bati . Sincer nu am crezut niciodata ca o sa pot castiga pe Tancabesti ca inca sunt cu picioarele pe pamant si stiu valoarea lotului pe acesta balta . Poate nu stiti dar este a treia oara cand ies ultimul la concursurile pe lot din care cu Green LAKE de doua ori (finala si 25.000-2010) si odata cu Carp Zone (25.000 cred ca 2008). I-mi pare bine ca ne credeti asa pescari consacrati de Tancabesti si ca nu am vrut noi sa prindem peste . Pentru noi orice loc care aducea o cupa era bun dar pur si simplu nu sa putut mai mult .
In loc sa dati vina pe noi ca nu am prins peste si ca am ajutat pe X sau Y in scenaritele vostre mai bine analizati lotul vostru unde ati gresit si unde trebuie remediat pentru viitor .
Mai multe nu are rost sa mai zic ca oricum o sa fie carcotasi care nu o sa inteleaga .....!
ps. Lotul nostru a fost facut numai din membrii clubului (o parte abia au cate un concurs ) ,nu am acceptat sa aduc intariri pascari numai pentru acest campionat si sunt mandru ca ceea ce am realizat am facut/o singuri fara "mercenari".
o zi buna !
@ Mary sper sa fie ultima oara cand mai faci afirmatii legat de clubul nostru .