Ma bate si pe mine gandu sa achizitionez o barcuta nu o vreau nici pe cea mai ieftina nici pe cea mai scumpa asa ca pentru cele maxim 8 iesiri pe an m-am gandit la urmatoarea ( nu o sa-mi permit anul asta probabil dar la primavara pun un ban deoparte si tot imi iau):
Vaporas cu o cuva - Navigator V4
Raza de actiune este de maxim 400m iar acumulatorul cu o capacitate de 4 Ah asigura o autonomie de pana la 2 ore. Acuratete maxima - acum puteti planta momeala fix in locul in care doriti. Geanta de transport pentru navomodel, maner pentru usurarea transportului.
categorie:
vaporase de nadit, momit cu o cuva si radiocomanda cu 4 canale
caracteristici tehnice:
-1 cuva actionata din radiocomanda.
-Radiocomanda cu 4 canale.
-Capacitate cuve: ~ 1.5 kg.
-Radiocomanda functioneaza cu 8 acumulatori AA 1500mAh.
-Acumulatorii se incarca direct in radiocomanda. Alimentator inclus. Incarcator acumulator inclus.
-Barca este controlata de un microprocesor care ajuta la pastrarea barcii in raza de actiune a radiocomenzii.
-Sistem de avertizare a puterii ramase in acumulatorul cu leduri in 3 culori, astfel veti avea informatii precise despre situatia acumulatorului.
-Barca este prevazuta cu mai multe becuri care asigura o buna vizibilitate in timpul noptii.
-Toate luminile pot fi stinse din radiocomanda.
-Cuva se deschide sub barca.
-Sistem de eliberare a carligului unditei.
-Carena fabricata dintr-un material rezistent la socuri.
-Perfect etansa - nu "ia apa" chiar daca este scufundata.
-Stabilitate deosebita chiar si in conditii de vant si valuri.
pret:
oferta speciala 1.350 lei
Are cineva barcuta Navigator V4
- robertpescar
- senior
Re: Are cineva barcuta Navigator V4
DA! o recomand cu incredere!
Daca esti dragut sa dai mai multe detalii!?,,Pro sau contra,,robertpescar scrie:DA! o recomand cu incredere!
are componente made in prc