rod pod DAIWA INFINYTY
rod pod DAIWA INFINYTY
As dori cateva caracteristici tehnice ale acestui rod pod.Ma intereseaza greutatea stabilitatea ,lungimea maxima intre buzz bar, precum si alte elemente importante , eventual comparatii cu alte rod poduri.Cu respect Vali
Re: rod pod DAIWA INFINYTY
Il am eu Vali dar nu sunt acasa sa-ti dau detalii,ajung duminica si postez tot ce te intereseaza.Este un pic cam greu 7-8 kg,nu mai stiu sigur,dar ca stabilitate este inegalabil!Daca il gasesti la un pret bun cumpara-l si nu o sa regreti,crede-ma pe cuvant.Numai bine!
- robertpescar
- senior
atentie ca daca il bagi umed in husa rugineste!!!!!
Il am de 4 ani si n-am tinut cont niciodata cum l-am bagat in husa si,crede-ma, m-au prins destule ploi!Arata ca nou si acum,consider ca cele care ruginesc sunt contrafacute ,altfel nu se explica.Numai bine!robertpescar scrie:atentie ca daca il bagi umed in husa rugineste!!!!!
- Stanescu Mircea
- senior
si eu tot daiwa infinity il am nu rugineste deloc. ti-l recomand cu incredere
Dau la patratica de iaurt si mot de cac**!
- robertpescar
- senior
eu am avut unul la cupa romaniei la crap,la hobaia,si cand am ajuns cu el acasa era ruginit tot!mentionez ca pe timpul concursului a stat numai in apa ! o sa caut poze si o sa atasez!
Asa cum am mai spus,cred ca nu era original.Cel fabricat in Japonia poti sa-l tii numai in apa si nu rugineste!
- robertpescar
- senior
posibil...